• 23 Απριλίου 2024,

Εκτός από άπειρος και κλασικός ζαμανφουτίστας ο Σταθμάρχης

 Εκτός από άπειρος και κλασικός ζαμανφουτίστας ο Σταθμάρχης

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε στις διάφορες  ιστοσελίδες για την κατάθεση του Σταθμάρχη της Λάρισας διαπιστώνουμε από αυτά που είπε κατά την απολογία του ότι εκτός από άσχετος και άπειρος ήταν και κλασικός ζαμανφουτίστας και  «καρούμπαλο» αφού παρά την απειρία του αν έκανε αυτά που έλεγε το πρωτόκολλο θα είχαμε αποφύγει την σύγκρουση των δύο τραίνων.

Ερώτηση: Γιατί δεν δώσατε γραπτή ειδοποίηση, υποδείγματος 1001 στο μηχανοδηγό της υπ’ αριθμόν 62 αμαξοστοιχίας, πληροφορώντας τον πως θα κυκλοφορούσε σε διπλή γραμμή ανόδου;

Απάντηση:  Ήταν αμέλεια μου.

Ερώτηση: Πριν αναχωρήσει η υπ’ αριθμόν 62 αμαξοστοιχία από το σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, αναφέρατε στον μηχανοδηγό της εν λόγω αμαξοστοιχίας, πώς θα κυκλοφορούσε σε διπλή γραμμή ανόδου;

Σταθμάρχης: Όχι.

Και το ερώτημα είναι ένα και πολύ απλό;

Πώς να μην γίνει το ατύχημα υπό αυτές τις συνθήκες ;

Όταν δεν έκανε ούτε τα μισά από αυτά που προβλέπονται από καθαρά θέμα τύχης δεν είχαμε και άλλο παρόμοιο δυστύχημα πριν από τις 28 Φεβρουαρίου.

Η αντίδραση του όταν του είπανε ότι πρόκειται για μετωπική σύγκρουση δύο τραίνων ήταν η εξής :

Αμάααν !!!

 

Τελικά ο καιρός το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε παρά τις επιφυλάξεις των μετεωρολόγων ήταν πολύ καλός τόσο το Σάββατο που κατεβήκαμε με τα κοντομάνικα όσο και την Κυριακή που είναι αλήθεια ότι δεν ξεκίνησε και τόσο καλά.

Πάντως αυτή την εβδομάδα ο καιρός θα έχει μία σχετική αστάθεια και θα πέσει και η θερμοκρασία.

Τα 19άρια τα ξεχνάμε προς το παρόν.

 

Κυκλοφόρησε και επίσημα το τραγούδι «What They Say» του Βίκτωρα Βερνίκου, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2023

Το τραγούδι «What They Say» του Βίκτωρα Βερνίκου θα ταξιδέψει στο Λίβερπουλ, όπου θα φιλοξενηθεί φέτος ο 67ος Διαγωνισμός της Eurovision, καθώς δεν ήταν εφικτή η διεξαγωγή του στο Κίεβο, λόγω του πολέμου. Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023.

Το τραγούδι το ακούσαμε και να ξέρετε ότι θα παλέψουμε για να είμαστε μέσα στην πρώτη δεκάδα αν περάσουμε στον μεγάλο τελικό.

 

Το σήριαλ «Η γη της ελιάς» που συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη σαιζόν από την συχνότητα του ΜΕΓΚΑ λόγω της μεγάλης απήχησης από το τηλεοπτικό κοινό θα συνεχιστεί και για τρίτη χρονιά σύμφωνα με τα λόγια του σκηνοθέτη.

Απλά θέλω να θυμίσω ότι παρόμοια επιτυχία είχαν και οι «ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ» από την συχνότητα του Αντ1 και την τρίτη και τελευταία σαιζόν έκανε , όσο αφορά τα νούμερα της τηλεθέασης, βουτιά.

Πολύ φοβάμαι ότι κάτι παρόμοιο θα γίνει και με την «Γη της ελιάς».

 

O Μπισμπίκης επανήλθε με νέες δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες επιμένει να γιορτάζει με τον τρόπο που το κάνει μέχρι σήμερα τον έρωτα για την Δέσποινα Βανδή.

Είπε χαρακτηριστικά : «Έτσι θα συνεχίσω και δεν με νοιάζει, ας είναι η ξεφτίλα μου ατελείωτη μέσα στα χρόνια. Αρκεί να μην επηρεάζεται η ευτυχία του παιδιού μου», είπε ο ηθοποιός.

Κανένα πρόβλημα λέμε εμείς …

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης