• 12 Μαΐου 2024,

Ελαφρά τραυματίας ο Κώστας Βουτσάς

 Ελαφρά τραυματίας ο Κώστας Βουτσάς

Ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Βουτσάς ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα που έγινε το Σάββατο το πρωί στη Θάσο. Εκεί βρίσκονταν με τα υπόλοιπα μέλη του θιάσου, αφού το βράδυ του Σαββάτου έπαιξαν θέατρο στο Λιμένα. Ας δούμε το γεγονός του τροχαίου ατυχήματος. Το πρωί του Σαββάτου ο Κ. Βουτσάς μαζί με συναδέλφους του ηθοποιούς κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο Σκάλας Καλλιράχης – Σκάλας Μαριών. Στην περιοχή «Κλύσμα» το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν, συγκρούστηκε με άλλο επιβατικό αυτοκίνητο. Ο Κώστας Βουτσάς και η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, τραυματίστηκαν ελαφρά. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια προχώρησαν για να συνεχίσουν το πρόγραμμά τους.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που ανήρτησε στο διαδίκτυο ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου που τους εξυπηρέτησε, Θωμάς Αγγελόπουλος. Όλοι είναι χαμογελαστοί, καθώς όπως φαίνεται η περιπέτεια του γνωστού ηθοποιού τέλειωσε πάρα πολύ γρήγορα. Εξ αυτού του λόγου η παράσταση το βράδυ του Σαββάτου δόθηκε κανονικά.

Τον Κώστα Βουτσά αναγνώρισαν πολλοί διερχόμενοι στο σημείο του ατυχήματος και τον συμπαραστάθηκαν, ενώ θετικών σχολίων είχε κι όσο έμεινε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου. Η ανάρτηση του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θωμά Αγγελόπουλου, αναφέρει τα εξής:

 

Ήταν ιδιαίτερη η ικανοποίηση , που μας δόθηκε η ευκαιρία να παρέχουμε μικρές υπηρεσίες σε τόσο σημαντικούς ανθρώπους. Ευτυχώς που συντηρούμε ακόμη τη δυνατότητα -έστω και με ανορθόδοξο τρόπο- να έχουμε 24ωρη κίνηση ασθενοφόρου στη Θάσο. Ελπίζω να συνεχίσουμε να αντέχουμε αναμένοντας την υλοποίηση της εξαγγελίας για τη στελέχωση του ιδρυθέντος προ …6μήνου νέου τομέα του Ε.Κ.Α.Β. στη Θάσο , όπως και την υλοποίηση της πρόσφατης υπόσχεσης του αντιπροέδρου του Ε.Κ.Α.Β. κ Μιλτιάδη Μυλωνά για άμεση στελέχωση του τομέα μας με πέντε(5) διασώστες.

 

Διαβάστε επίσης