Έτοιμα τα ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ

 Έτοιμα τα ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έτοιμα είναι τα ραβασάκια του κορυφαίου φόρου της ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ  του ΕΝΦΙΑ.

Τα ραβασάκια έχουν σφραγιστεί και το μόνο που μένει είναι η αποστολή σε 7 εκ. έλληνες φορολογούμενους πολίτες – ιδιοκτήτες ακινήτων .

Αυτό είναι που λέμε τα μεταξωτά και να φυσάει.

Σε ηλικία 9 ετών η Βανδή βάφτισε τον γιό της γιατί όπως δήλωση είναι πολύ ωραία να βαφτίζεις το παιδί σου σε μεγάλη ηλικία γιατί το χαίρονται όλοι περισσότερο αλλα κυρίως το χαίρεται και το ίδιο το παιδί.

Αυτό έχει μια λογική αλλα αν μπεις σε αυτό το τρυπάκι μπορείς να το βαφτίσεις την ίδια μέρα που θα το παντρέψεις κιόλας.

Και αυτό θα έχει ενδιαφέρον.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα νέα ζευγάρια – νέοι γονείς κάνουν κυρίως για λόγους οικονομίας γάμο και βάφτιση μαζί , γνωστή και ώς γαμοβάφτιση συνδυάζοντας το μυστήριο του γάμου τους με το μυστήριο της βάφτισης του νέου μέλους της οικογενείας.

Το καλό στην περίπτωση της Δέσποινας είναι οτι παιδί βαφτίστηκε στην θάλασσα.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλα η Καβάλα απο την περασμένη Παρασκευή έχει αδειάσει αφού οι περισσότεροι έχουν πάρει την καλοκαιρινή τους άδεια και έχουν ξεκινήσει τις βουτιές τους.

Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε οι περισσότεροι έλληνες και φέτος το καλοκαίρι θα κάνουν διακοπές σε κάποιο σπίτι συγγενικό ή φιλικό.

Δεν περισσεύουν για κάποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα αλλα για άλλο ένα καλοκαίρι περισσεύει η καλή διάθεση και αυτό είναι πολύ θετικό.

Να ξέρετε και να μην ξεχνάτε ποτέ οτι τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας.

Τέλος για άλλο ένα καλοκαίρι ο νούμερο 1 προορισμός είναι η Θάσος που πλέον αποτελεί μια απο τις πρώτες επιλογές και των κατοίκων της Θεσ/νίκης που θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία της οδικής προσέγγισης της Χαλκιδικής και αναζητούν άλλου προορισμούς απόδρασης.

Όσοι κάτοικοι της Θεσ/νίκης δεν έχουν εξοχικό ή συγγενείς σε κάποιο πόδι της Χαλκιδικής έρχονται Καβάλα και περνάνε απέναντι στην Θάσο που αυτή την εποχή και σίγουρα μέχρι και τέλος Αυγούστου θα βουλιάζει.

Διαβάζω στις μεγάλες αθλητικές εφημερίδες των Αθηνών οτι ο Μαρινάκης ψάχνει να βρεί τον νέο προπονητή της ομάδας που μπορεί να είναι και ο Βραζιλιάνος πρώην άσσος Λεονάρντο ενώ μεταξύ αυτών που θα κουνήσουν μαντήλι είναι και ο Μανιάτης.

Είναι σχεδόν βέβαιο οτι για τον Ολυμπιακό ξεκινάει μια άλλη εποχή που δεν θα είναι και τόσο λαμπερή αφού η προεδράρα του Θρύλου θέλει να ρίξει το βάρος στο νέο του απόκτημα την Νότιγχαμ που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του Αγγλικού πρωταθλήματος και θέλει να την ανεβάσει στην ΄πρώτη.

Εκεί είναι πλέον το χρήμα.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός και αυτή την εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα ζεστός με το θερμόμετρο να “κλειδώνει” τις πιο θερμές ώρες της ημέρας στους 35 βαθμούς.

Μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή θα έχουμε θέμα αν και νομίζω οτι κάπως έτσι θα κυλήσει όλος ο μήνας γιατί αν δεν κάνει τώρα ζέστη πότε θα κάνει ;

Το άλλο για το οποίο θέλω να σας επιστήσω την προσοχή είναι οτι αυτή την εποχή κυκλοφορούν και τα ημερομήνια που κάνουν μια πρώτη  καιρική πρόβλεψη για τον χειμώνα που έρχεται απο πίσω και είναι αλήθεια οτι τις περισσότερες φορές πέφτουν μέσα.

Στο Ρίο σύμφωνα με αυτά που διάβάζουμε σε εφημερίδες και διαδίκτυο έχουμε σε εξέλιξη δύο Ολυμπιακές διοργανώσεις.

Η μία που είναι αγωνιστική και εξελίσσεται εντός γηπέδων και η άλλη που είναι εξωγηπεδική και παίζεται καθημερινή στους κεντρικούς δρόμους του Ρίο με διαδηλώσεις , διαμαρτυρίες και ξύλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει θέμα ασφαλείας στους αγώνες και αυτό οδηγεί σε εικόνες γηπέδων με άδειες κερκίδες.

Που είσαι ρε Γιάννα Αγγελοπούλου να κάνεις την διαφορά ;

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

΄Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι παραμένουν και ύπουλοι.

Το νού σας και τα μάτια σας 14 πολύ περισσότερο αυτή την εποχή που οι περισσότεροι χαλαρώνουν.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης