• 19 Μαΐου 2024,

Ελάτε να την πιάσετε να την καταδικάσετε

 Ελάτε να την πιάσετε να την καταδικάσετε

Αυτό είναι ακριβώς που λέμε : “Ελάτε να την πιάσετε να την καταδικάσετε”.

Διότι αγαπητοί μου αναγνώστες όπως έχετε καταλάβει και εσείς είναι το λιγότερο επικίνδυνο για πεζούς και αυτοκίνητα να κυκλοφορούν γυναίκες σαν την σημερινή της φώτο που δημοσιεύουμε.

 

Δεν έχει θέμα η Καρβάλη με την σκόνη που σηκώνεται απο το εργοστάσιο της Καρβάλης η οποία είναι μόνο οπτική και οχι επιβλαβής.

Αυτό μας λένε οι κάτοικοι του χωριού που έχουν ασχοληθεί και την έχουν ψάξει την δουλειά. Μάλιστα σύμφωνα με τους υπεύθυνους του εργοστασίου αυτό το φαινόμενο της σκόνης θα υπάρχει μέχρι και τα τέλη Αυγούστου.

Καλό καλοκαίρι αν και εμείς έχουμε την εντύπωση οτι αυτό το νέφος που σκεπάζει το χωριό της Καρβάλης τους τελευταίους μήνες δεν είναι μόνο σκόνη και δεν είναι μόνο οπτική.

Το ερώτημα είναι προ εποχής Λαυρεντιάδη που το εργοστάσιο δούλευε και πάλι στο φουλ δεν υπήρχε αυτό το νέφος ;

Και αν υπήρχε ήταν στο ίδιο βαθμό ;

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι μετρήσεις οι οποίες θα μας πούνε την αλήθεια.

Οι μετρήσεις θα δείξουν αν είναι σκόνη αν είναι μόνο οπτική ή και επιβλαβής.

Σε αυτό το πλαίσιο θα γίνει μία Γ.Σ. με παρόντες και εκπροσώπους του εργοστασίου.

 

Στην πλατεία Καπνεργάτη μετά το καλοκαίρι άλλο ένα ζαχαροπλαστείο απο την Ελευθερούπολη.

Το deal έγινε αλλά το ζαχαροπλαστείο θα λειτουργήσει το Φθινόπωρο.

 

Μέσα σε μια εβδομάδα πρασίνισε ο τόπος και τα χόρτα θεριέψανε με αποτέλεσμα να αρχίσουμε να ψάχνουμε τα συνεργεία του Δήμου Καβάλας που θα βγούνε για αποψίλωση.

Νομίζω οτι αυτή η αναζήτηση ξεκίνησε σχετικά νωρίς και θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά μέχρι να δούμε τα γνωστά χορτοκοπτικά ελικόπτερα να κόβουν τα χόρτα.

Φοβάμαι οτι θα πρέπει , όπως και πέρσι να υπάρξει και ιδιωτική πρωτοβουλία στο θέμα αυτό για να προλάβουμε γιατί αλλιώς δεν θα γίνει δουλειά σε όλες τις περιοχές.

Ο Δήμος με το προσωπικό που διαθέτει δεν μπορεί να προλάβει να καθαρίσει όλες τις περιοχές.

Πέρσι αν θυμάστε την περιοχή απο Καλαμίτσα και μετά , μέχρι Παληό είχε αναλάβει να καθαρίσει ιδιωτική εταιρία και είναι αλήθεια οτι είχε γίνει δουλειά.

Μάλλον θα πρέπει να γίνει το ίδιο και φέτος και μάλιστα γρήγορα γιατί τα χόρτα πλέον μεγαλώνουν κάθε μέρα.

 

Στασιμότητα η οποία προκαλεί μόνο ανησυχία στα θέματα του ΑΟΚ που θα πρέπει να τρέξουν παράλληλα με τον θεσμό του κυπέλλου προκειμένου να έχουμε αποτελέσματα σε διοικητικό επίπεδο πριν τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Υπάρχει μια κίνηση απο μια ομάδα επιχειρηματιών που θέλουν να ασχοληθούν με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ερασιτέχνη ΑΟΚ και της μεγάλης ομάδας και θα πρέπει να βγούνε μπροστά να πάρουν πρωτοβουλίες και να τρέξουν τις εξελίξεις.

Όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά.

Θέλω να επαναλάβω οτι όσο ο ΑΟΚ βρίσκεται στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ελοχεύει ο κίνδυνος της διάλυσης.

Θα πρέπει αυτή η ομάδα γρήγορα να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

 

Πως θα γίνει να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης με τους γείτονες Τούρκους προκειμένου να μην έχουμε κανά απρόοπτο καλοκαιριάτικα  και τρέχουμε και δεν φτάνουμε.

Οι προκλήσεις στο Αιγαίο είναι σχεδόν καθημερινές και καταλαβαίνετε οτι παίζουμε στην κυριολεξία με την φωτιά και αυτοί και εμείς.

Μια λάθος κίνηση , μια λάθος αντίδραση μπορεί να βάλει φωτιά σε όλη την Μεσόγειο.

 

Η επόμενη αργία είναι Τρίτη 1 Μαϊου και καταλαβαίνετε οτι μιλάμε για ένα καραμπινάτο τετραήμερο αφού ξεκινάνε οι αργίες απο το Σάββατο , Κυριακή ,Δευτέρα του Αγίου ενδιάμεσα και Τρίτη Πρωτομαγιά.

Είπατε κάτι ;

Καλό καλοκαίρι …

 

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

Θα τα πούμε και πάλι αύριο το πρωί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης