Ελευθέρα Πάλη: 3η θέση ο Γιάννης Μαρτίδης στην Ουκρανία

 Ελευθέρα Πάλη: 3η θέση ο Γιάννης Μαρτίδης στην Ουκρανία

Διέπρεψε και πάλι ο 16χρονος αθλητής Γιάννης Μαρτίδης του Μέγα Αλέξανδρου Καβάλας στο διεθνές τουρνουά που έγινε στην πόλη  Λουβόφ της Ουκρανίας. Συγκεκριμένα με την Εθνική ομάδα των Παίδων κατέκτησε την 3η θέση στα 46 κιλά της Ελευθέρας Πάλης.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 20 χώρες απ` όλο τον κόσμο. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό στο τουρνουά που είχε διάρκεια 6 ημερών.

Προπονητής της Ελλάδας ήταν ο Ολυμπιονίκης Αμιράν Καρντάνοφ.

Ο επόμενος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Βοσνία/ Ερζεγοβίνη που θα γίνει στις 21 Ιουλίου. Ο Γιάννης Μαρτίδης θα συμμετέχει και πάλι με την Εθνική ομάδα.  Ο μεγάλος στόχος είναι το Σεπτέμβριο του 2017 όπου θα γίνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Αθήνα. ενώ στο μέλλον φυσικά οι Ολυμπιακοί αγώνες του Τόκιο το 2020.

Προπονείται τρείς φορές  σε καθημερινή βάση  τις 6 από τις 7 μέρες της εβδομάδας. Μάλιστα από χθες συμμετέχει σε καμπ προετοιμασίας στις Σέρρες.

Η οικογένεια του θέλει να ευχαριστήσει το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων του Μιχάλη Μεταξά στην περιοχή του Αμυγδαλεώνα , το Φούρνο του «Γιαννάκη»  στις Κρηνίδες, το ψητοπωλείο « Τάσος και Μαρία» στον Αμυγδαλεώνα και το Βαγγέλη Κεσετσίδη που κάλυψαν ένα σημαντικό μέρος των εξόδων. Ειδικά ο φούρνος του «Γιαννάκη».

 

Διαβάστε επίσης