Dark Mode Light Mode

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 43χρονος Βούλγαρος επισκέπτης της Θάσου

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (εγγύηση 5.000 ευρώ και εμφάνιση κάθε μήνα στην πρεσβεία της Ελλάδας στη Σόφια) αφέθηκε χθες από Εισαγγελέα και Ανακριτή 43χρονος Βούλγαρος τουρίστας που ενεπλάκη σε τροχαίο στη Θάσο.

Κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για οδήγηση σε κατάσταση μέθης. Ο ίδιος αμφισβητεί το γεγονός. Πιο σοβαρό ωστόσο είναι το ότι ο οδηγός άλλου οχήματος, κάτοικος Θάσου 59 ετών, συνεχίζει να νοσηλεύεται σοβαρά τραυματίας στο Νοσοκομείο.

Το όχημα του Βούλγαρου με αυτό του Θάσιου συγκρούστηκαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή Ψιλή Άμμος. Τραυματίστηκε μόνο ο 59χρονος. Το κακούργημα στηρίζεται στο αλκοτέστ που έγινε μετά το περιστατικό.

Αν και οι εξετάσεις αίματος που έγιναν γνωστές χθες δεν επιβεβαιώνουν το αποτέλεσμα του αλκοτέστ. Κι αυτές ωστόσο αμφισβητούνται. Ο Βούλγαρος ήταν κρατούμενος από το περιστατικό και ως χθες το μεσημέρι που απολογήθηκε.

Προηγούμενο άρθρο

Δήλωση Λεωνίδα Παππά για την κατάργηση πρωινών πτήσεων από Αθήνα για Καβάλα

Επόμενο άρθρο

Η Aegean υπόσχεται νυχτερινές πτήσεις με … boeing