• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Ελένη Χατζηαβραάμ: 2ος Ευρωπαϊκός τίτλος μέσα στο 2024

 Ελένη Χατζηαβραάμ: 2ος Ευρωπαϊκός τίτλος μέσα στο 2024
Τον 2ο Ευρωπαϊκό της τίτλο το 2024 , στα διπλά του  “National Sport Park Open U16” κατηγορίας 3 της Tennis Europe κατέκτησε η Καβαλιώτισσα Πρωταθλήτρια της Αντισφαίρισης ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΑΜ η οποία έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά στα μονά της ίδιας διοργάνωσης χάνοντας στις λεπτομέρειες την είσοδο της στον τελικό.
Η αθλήτρια του ΑΟΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ & του “Karaproimos Coaching Team” πραγματοποίησε καταπληκτικές εμφανίσεις και όλη τη διάρκεια του τουρνουά και στις δύο κατηγορίες που αγωνίστηκε.
Αυτός είναι συνολικά ο 15ος Ευρωπαικός της τίτλος σε μονά και διπλά στην κατηγορία τα τελευταία δύο χρόνια ( έχει 14 τίτλους στα διπλά & 1 στα μονά, (επτά(7) τίτλους στα U14 & επτά(7) τίτλους στα U16).
“Άξιο αναφοράς” είναι πως η νεαρή Ελληνίδα Πρωταθλήτρια έχει κερδίσει έξι(6) συνεχόμενες φορές στα τελευταία δύο(2) χρόνια το αντίστοιχο τουρνουά στην κατηγορία των διπλών στη γείτονα χώρα με διαφορετικές συμπαίκτριες !!!
Αυτή τη φορά συνεργάστηκε με την Agata Konarska από την Πολωνία και στον τελικό επικράτησαν των Λινάρα Μπουλέσεβα & Μεντίνα Οτερμπέργκερ από το Καζακστάν, με σκορ 6-3, 6-3 για να στεφθούν πρωταθλήτριες…

Διαβάστε επίσης