Ελληνική βραδιά και stand-up comedy στο Παλλάδιο το Σαββατοκύριακο 20-21/04!

 Ελληνική βραδιά και stand-up comedy στο Παλλάδιο το Σαββατοκύριακο 20-21/04!

Το Παλλάδιο φέτος έχει προσφέρει στο κοινό της Καβάλας πολλές αξιόλογες εκδηλώσεις και όμορφες, ποιοτικές επιλογές διασκέδασης.

Σημαντικά ονόματα της μουσικής σκηνής της χώρας επισκέφθηκαν το stage του, ενώ και τα πολύ δυναμικά πάρτι σε συνδυασμό με ποικίλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, όπως εικαστικές εκθέσεις, παιδικές εκδηλώσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, bazaar και πολλές ακόμη, καθιστούν το ανανεωμένο Παλλάδιο ένα πολυχώρο έκφρασης και ψυχαγωγίας που ξεχωρίζει στα δρώμενα της πόλης μας. Φυσικά, ο χώρος παραμένει πάντα ανοικτός για τον καθιερωμένο καφέ, ποτό ή ποιοτικό φαγητό από το πρωί έως το βράδυ.

Το Σάββατο 20/04 θα απολαύσουμε ένα σχήμα αγαπημένων και ταλαντούχων καλλιτεχνών από την Καβάλα, σε μια Ελληνική Βραδιά που θα περιέχει ένα μουσικό αφιέρωμα σε τραγούδια που έχουν αφήσει ιστορία! Ένα Σαββατιάτικο βράδυ που έχει πλέον καθιερωθεί στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, με μια αναδρομή σε τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Κυριάκος Μαυρογιάννης, Αναστασία Βασιλειάδου, Δημήτρης Βογιατζής, Χρήστος Κουτσάσης, Βασίλης Τρίγκας θα μας συνοδέψουν σε ένα ακόμη ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι!

Την Κυριακή 21/04 ένα από τα πιο δημοφιλή κωμικά δίδυμα στην Ελλάδα και την Κύπρο, ο Ηλίας Φουντούλης και ο Άγγελος Σπηλιόπουλος, θα παρουσιάσουν την εξαιρετικά επιτυχημένη stand-up comedy παράστασή τους «ΤΟΣΟ ΟΣΟ», προσφέροντας μια βραδιά γέλιου με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Έξυπνο χιούμορ, φρέσκες ιδέες και διαδραστικότητα, είναι μερικά από τα δυνατά τους στοιχεία, γι’αυτό άλλωστε και έχουν αγαπηθεί τόσο από το κοινό όλα αυτά τα χρόνια. Και οι δυο εκδηλώσεις αναμένονται sold-out οπότε προτείνεται να κάνετε έγκαιρα τις κρατήσεις σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο 2513010707 ή διαδικτυακά στο more.com.

Διαβάστε επίσης