Εμείς πάντως περιμένουμε τις Αλκυονίδες

 Εμείς πάντως περιμένουμε τις Αλκυονίδες

Ποιός να μας το΄λεγε οτι θα φτάναμε στο σημείο να ακούμε για χιόνι ή να το βλέπουμε να πέφτει και να τρέμει η καρδιά μας.

Μετά απο αυτά που πάθαμε την προηγούμενη εβδομάδα δεν θέλουμε ούτε νιφάδα.

Τα γράφω αυτά γιατί φαίνεται οτι με τους χιονιάδες δεν έχουμε καθαρίσει ακόμα οριστικά.

Μετά την ασθενή όπως τελικά αποδείχτηκε χιονόπτωση της Δευτέρας που μας πέρασε και είναι αλήθεια οτι μας τρόμαξε είχαμε κάτι παρόμοια περιστατικά και χθες Πέμπτη και δεν ξέρουμε πραγματικά που την πάει την δουλειά ο φετεινός χειμώνας που αποδυκνείεται ιδιαίτερα δύσκολος.

Η καλύτερη λύση , αν μπορούσαμε, θα ήταν να την κοπανούσαμε κανά μήνα σε μέρη εξωτικά ή στα μέρη του Μπαλί που είναι η θάλασσα γυαλί.

Όπως ακριβώς κάνει η Μενεγάκη που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επέλεξε να αλλάξει τον χρόνο στις Σευχέλες.

Πήγε στο νησί ΜΑΕ αλλά της βγήκε ξινό γιατί ο καλός της έπαθε κοκομπλόκο και δεν προλάβαινε να αλλάζει σώβρακα.

Αυτό πάλι ;

Να βρεθείς σε μέρη εξωτικά και να σε πιάσει τσιρλιπιπί ;

Μόνο ένας ΜΑΤΕΟ θα μπορούσε να την πάθει αυτή την δουλειά.

Τέλος πάντων η ουσία είναι οτι οσο αφορά τον φετεινό χειμώνα έχουμε ακόμα δρόμο πολύ αφού και ο Φλεβάρης θα είναι δύσκολος καιρικά με χαμηλές θερμοκρασίες και όσο και αν περιμένουμε δεν πρόκειται να Φλεβίσει.

Απο Μάρτη και βλέπουμε αν θα φύγει στο σφίξιμο που έχουμε στα κωλομέρια μας απο το κρύο.

Έχουν πανικοβληθεί οι Γερμανοί στο ενδεχόμενο το ΔΝΤ να αποχωρήσει απο αυτό το τελευταίο πρόγραμμα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να αλλάξουν το κλίμα και να προκαταβάλουν την θετική τους απόφαση αφού σε αντίθετη περίπτωση όλος το βάρος θα πέσει στην Μέρκελ και τον Σόϊμπλε που δεν θέλουν με τίποτα να μπλέξουν σε νέες περιπέτειες έχοντας απέναντι τους τον Τσίπρα.
Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι πολύ κρίσιμες και αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα αυτό με την συμμετοχή ή οχι του Ταμείου.

Πάντως μετά τις δηλώσεις του Σόϊμπλε περί πιθανού σεναρίου η μη συμμετοχή του Ταμείου το Βερολίνο αναδιπλώνεται και δηλώνει οτι η συμμετοχή του Ταμείου είναι απο απαραίτητη έως επιβεβλημένη.

Στο Ευrogroup της 23ης του Γενάρη αναμένεται να υπάρχουν νεώτερα πάνω στο θέμα αυτό αφού απο την συμμετοχή ή οχι του Ταμείου στο πρόγραμμα εξαρτάται και το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Εαν δείτε τις φωτογραφίες του μακελάρη του REINA στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας λίγα μόνο 24ωρα μετά την σύλληψ του θα νομίζετε οτι βλέπετε τον Μπόλεκ απο την γνωστή σειρά κινουμένων σχεδίων Πολωνικής προέλευσης ΜΠΟΛΕΚ και ΛΟΛΕΚ που έπαιζε την δεκαετία του 70 στην ελληνική τηλεόραση.

Ο μακελάρης είναι στην κυριολεξία τουμπανιασμένος απο το ξύλο και τα μάτια του δεν ανοίγουν απο το πρήξιμο.

Μιλάμε οτι έχει φάει τα κλωτσομπούνια της ζωής του και κάθε πρωί που θα ξυνπάει θα τρώει το ξύλο της αρκούδας.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Τα λέμε και πάλι αύτιο το πρωί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης