Εμπιστεύτηκε τους δημοσιογράφους, όχι την Πυροσβεστική!

 Εμπιστεύτηκε τους δημοσιογράφους, όχι την Πυροσβεστική!

Δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσία Καβάλας έσπευσαν χθες το πρωί στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Από διαμέρισμα πολυκατοικίας απέναντι από το αρχαιολογικό μουσείο ακούστηκε ισχυρή έκρηξη.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι είδε και φλόγα να βγαίνει από το διαμέρισμα. Κι όμως, μετά από λίγα λεπτά στο ίδιο μπαλκόνι διαμερίσματος 5ου ορόφου ηλικιωμένη γυναίκα βγήκε κι αναρωτιόνταν τι είχε συμβεί! Το ίδιο έκαναν, κοιτώντας προς την συγκεκριμένη πολυκατοικία, περίοικοι. Θαμώνες καφετεριών ανησύχησαν αφού χαρακτήρισαν την έκρηξη πολύ ισχυρή. «Τραντάχτηκαν τα τζάμια των μαγαζιών» είπαν.

Οι πυροσβέστες άρχισαν να ρωτούν και να ψάχνουν. Ανέβηκαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας, απευθύνθηκαν στην ηλικιωμένη γυναίκα. Τελικά αποχώρησαν άπρακτοι αφού όπως είπαν δεν βρήκαν απολύτως τίποτα. Ένας τουλάχιστον αυτόπτης μάρτυρας επέμενε ότι η έκρηξη και η στιγμιαία φλόγα προέρχονταν από το συγκεκριμένο διαμέρισμα.

*Η ηλικιωμένη γυναίκα, από το διαμέρισμα της οποίας προήλθε η έκρηξη δήλωσε στο ΕΝΑ Τσάνελ ότι επρόκειτο για λάθος της την ώρα που άλλαζε φιάλη υγραερίου. Φαίνεται δηλαδή ότι στους πυροσβέστες δεν αποκάλυψε τι είχε συμβεί αλλά προτίμησε να το πει στους δημοσιογράφους!

Διαβάστε επίσης