• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Εμπιστοσύνη στις ικανότητες της Αναστασίας Ιωσηφίδου

 Εμπιστοσύνη στις ικανότητες της Αναστασίας Ιωσηφίδου

Το 2019 ο Θόδωρος Τζατζάρης αποφάσισε και δεν ήταν υποψήφιος.

Κι ας είχε πίσω του την εμπειρία της διοίκησης -5 χρόνια- στο επιτελείο της κ. Δήμητρας Τσανάκα. Αυτήν την φορά είναι υποψήφιος. Με την Αναστασία Ιωσηφίδου. Τον γνωρίσαμε σε διάφορες θέσεις στο Δήμο και όχι μόνο. Πάντα ψύχραιμος και πάντα μετριοπαθής, στηρίζεται στο γνωστό. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Αυτό δηλώνει για το συνδυασμό στον οποίο μετέχει.

Δήλωσε στην Πρωινή τα ακόλουθα:

«Η γνωριμία μου με την Αναστασία Ιωσηφίδου είναι πολυετής. Η άριστη σχέση μου μαζί της το ίδιο. Είναι γνώστης των θεμάτων του Δήμου Καβάλας. Μαχητική, άξια διάδοχος του συνδυασμού μας «Ανάσα για το Δήμο». Πέτυχε πολλά και στη διοίκηση και στην αντιπολίτευση.

Εξαιτίας της μειώθηκαν τα ανταποδοτικά τέλη που συνεχίζουν να πληρώνουν οι Καβαλιώτες. Παρουσιάζει ένα ρεαλιστικό, μελετημένο και κοστολογημένο πρόγραμμα που πρέπει να διαβαστεί. Επιθυμώ όλοι οι υποψήφιοι να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Μετά τις εκλογές θα είμαστε πάλι όλοι μαζί στην Καβάλα.

Βλέπω δυστυχώς κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν. Για τον κ. Μουριάδη έχω να πω ότι κάποια πράγματα δεν του βγήκαν. Ίσως δεν είχε κατάλληλους συνεργάτες. Για την Καβάλα μας είναι έντονο το κυκλοφοριακό πρόγραμμα. Πρέπει να βρεθούν λύσεις έστω μέσω μελετών που πρέπει να εκπονηθούν».

Διαβάστε επίσης