Εν αναμονή του ΦΕΚ για την εφαρμογή του νόμου σύνδεσης με το Δ.Π.Θ. 

 Εν αναμονή του ΦΕΚ για την εφαρμογή του νόμου σύνδεσης με το Δ.Π.Θ. 

Φωτογραφία: ENA Channel

Αντιπροσωπεία της διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου της Θράκης ήταν χθες όλη την ημέρα στον πανεπιστημιακό κόμβο της Καβάλας.

Μια πρώτη συνάντηση, μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση ώστε αυτό που ενέκρινε η Βουλή να γίνει γρήγορα πράξη. Άπαντες αναμένουν την δημοσίευση του νόμου στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ώστε στη συνέχεια να λυθούν μια σειρά από διαδικαστικά και γραφειοκρατικά προβλήματα.

Σχολιάζεται αρνητικά το ότι αμέσως μετά τη ψήφιση του νόμου και πριν το ΦΕΚ, το ΔΙΠΑΕ «διέγραψε» τον κόμβο της Καβάλας. Ο οποίος ως το ΦΕΚ θα είναι ή είναι στον «αέρα». Αυτό το διάστημα ευτυχώς θα είναι σύντομο, γίνεται προσπάθεια να υπάρξουν ελάχιστα προβλήματα.

Η συνάντηση των εκπροσώπων του Δημοκρίτειου έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων. Επικεφαλής ο πρύτανης Φώτης Μάρης. Απέναντι του ήταν καθηγητές και εργαζόμενοι του πανεπιστημιακού κόμβου της Καβάλας.

Η αίθουσα γέμισε και η συζήτηση ήταν σε άριστο κλίμα και ουσιαστική. «Είμαστε μια σφιχτή και ισχυρή δομή», είπε ο Φώτης Μάρης. Συμπλήρωσε ότι «… πρέπει γρήγορα να υπάρξει οργάνωση και ουσιαστική ενσωμάτωση του κόμβου της Καβάλας».

Διαβάστε επίσης