Εν ώρα εργασίας …

 Εν ώρα εργασίας …

Η καινούργια μόδα των Χριστουγέννων  , αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι,είναι να βάθουν οι γυναίκες τα στήθη τους χριστουγεννιάτικα και να τα αναρτούνε στα μανταλάκια του instagram.

Σας το γράφω αυτό γιατί σε μερικά χρόνια, αν οχι του χρόνου θα έρθει αυτή η μόδα  και στην Ελλάδα.

Για να μην εκπλαγείτε τότε σας προετοιμάζω  απο τώρα.

Καταλαβαίνετε βέβαια οτι η συγκεκριμένη μόδα έχει να κάνει με συγκεκριμένα στήθη που μπορούν να αναρτηθούν με σχετική ευκολία στο instagtam.

Δεν σημαίνει οτι όλες οι γυναίκες μπορούν να ακολουθήσουν το #christmasboobs!

Προς το παρόν ας βολευτούμε ακόμα με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τα οποία είναι σίγουρα αν και τα έχουμε ψιλοβαρεθεί και για τον λόγο αυτό σε αρκετά σπίτια αλλά και επιχειρήσεις τα στολίζουν και τα κρεμάνε ανάποδα και βλέπουμε για του χρόνου.

Άλλη μία αμερικανιά η οποία έφτασε και στην Ελλάδα αλλά δεν βρήκε και τόσο εύφορο έδαφος για να εξαπλωθεί.

 

Άλλο ένας διαιτητής της Super League έπεσε θύμα επίθεσης απο τρείς κουκουλοφόρους στο κέντρο της Λάρισας.

Σταμάτησε για να πάρει ένα κουλούρι και του την “πέσανε” με μια βαριοπούλα!

Του σπάσανε το αυτοκίνητο και αφού τον βγάλανε απο αυτό άρχισαν να τον βαράνε και οι τρείς μαζί σε όλα τα σημεία του σώματος του.

Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει αναίσθητος να μεταφερθεί στο Γ.Ν. Λάρισας απο το οποίο πήρε εξιτήριο το βράδυ αφού ήταν τυχερός και δεν έπαθε κάποια μεγαλύτερη ζημιά.

Και μετά εσείς μιλάτε για το ελληνικό ποδόσφαιρο ;

Ποιό ποδόσφαιρο ρε παιδιά ;

Η βία εντός και εκτός γηπέδων το έχει καταπιεί στην κυριολεξία.

Το έχει καταπιεί και έχει φτύσει και τα κουκούτσια.

 

Ο Ντάνος ο μεγάλος νικητής του Survivor No1 που έγινε σε ένα βράδυ ηθοποιός και πρωταγωνιστεί στο δημοφιλέστερο σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης πρόσφατα βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής .

Αυτό σημαίνει οτι ο Ντάνος παρατάει οριστικά τα πιτάκια και ασχολείται αποκλειστικά με το επάγγελμα του ηθοποιού αφού η συμμετοχή του στο συγκεκριμένο σήριαλ δεν θέλει να είναι απλά μία παρένθεση στην ζωή του αλλά μόνο ο προθάλαμος μιας μεγάλη καριέρας στον χώρο αυτό.

 

Αφήσαμε πίσω μας τις βροχές και έχουμε να κάνουμε τουλάχιστον για αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων με τις χαμηλές θερμοκρασίες που παραμένουν όμως σταθερά πάνω απο το 0.

Εχει κρύο αλλα νορμάλ καταστάσεις για την εποχή.

Ίσως τα επόμενα 24ωρα να θέλουμε μία μικρή άνοδο της θερμοκρασίας έτσι ώστε την παραμονή κυρίως των Χριστουγέννων να μπορέσουμε να κυκλοφορήσουμε και να σταθούμε στους πεζόδρομους που είναι σίγουρο οτι για άλλη μια φορά θα έχει στηθεί ένα τρελό πάρτι.

Το έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές και θα το ξαναγράψουμε οτι τα τελευταία χρόνια τόσο την παραμονή των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς ο κόσμος διασκεδάζει απο το μεσημέρι μέχρι το βράδυ και κάνει ρεβεγιόν το βράδυ στο κρεβάτι του.

Παλαιότερα απο το μεσημέρι μαζευόμασταν στα σπίτια για να προετοιμαστούμε για το βραδινό ρεβεγιόν και τωρα είμαστε όλη την ημέρα έξω και γυρνάμε το βράδυ στο σπίτι για ύπνο.

Όπως η έξοδος του Σαββάτου τις δεκαετίες 80 και 90 αντικαταστάθηκε απο την έξοδο της Παρασκευή μετά το 2000 έτσι και το ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αντικαταστάθηκαν απο τα πάρτι που στήνονται σε διάφορα σημεία της πόλης και ξεκινούμε λίγο μετά το μεσημέρι.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά να έχετε το νού σας και τα μάτια σας 14 γιατί οι καιροί παραμένουν ύποπτοι και ύπουλοι.

Είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά και θα ζήουμε μεγάλες στιγμές και μέσα στο 2019,

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης