Ποινή φυλάκισης 1 έτους χωρίς αναστολή από το Μονομελές Καβάλας σε κάθε έναν από τρεις κατηγορούμενους Ρομά.
Τον Ιούλιο του 2020 στάθμευσαν το όχημα τους δίπλα σε άλλο, ο ιδιοκτήτης του οποίου έκανε μπάνιο στη θάλασσα. Στην παραλία Οφρυνίου. Έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού, πήραν από μέσα τσαντάκι με 300 ευρώ και άλλα αντικείμενα ίδιας περίπου αξίας.
Το όχημα των δραστών καταδιώχτηκε από περιπολικό. Η έρευνα είχε αποτέλεσμα στη συνέχεια. Ο ένας δράστης κατονόμασε τους άλλους δύο.
Οι παρόντες στο δικαστήριο (κρατούμενοι αυτό το διάστημα) δήλωσαν ότι ναι μεν έχουν παραβατική συμπεριφορά, διαρρήξεις, αλλά ποτέ δεν έφθασαν στην περιοχή της Καβάλας! Ο ισχυρισμός τους δεν έγινε αποδεκτός. Ο τρίτος δράστης που συνελήφθη εκείνες τις ημέρες, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

