Ένας χρόνος άριστης Συνεργασίας Επιστημονικής ομάδας “Οψόμεθα εις Φιλίππους” και “Διαζώματος”

 Ένας χρόνος άριστης Συνεργασίας Επιστημονικής ομάδας “Οψόμεθα εις Φιλίππους” και “Διαζώματος”

 

Η ΑΜΚΕ Επιστημονική Ομάδα “Οψόμεθα εις Φιλίππους” και το Σωματείο “ΔΙΑΖΩΜΑ”, ως δείγμα του εξαιρετικού κλίματος που επικρατεί ανάμεσα στους δύο οργανισμούς, επισφραγίζουν τη συνεργασία τους, στα πλαίσια της 10ης Γενικής Συνέλευσης του σωματείου “ΔΙΑΖΩΜΑ”, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 6 ως και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Συγκεκριμένα,

α) η Επιστημονική Ομάδα “Οψόμεθα εις Φιλίππους” θα δώσει το παρόν με εισήγησή της, κατά τη διάρκεια των εργασιών της γενικής συνέλευσης, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου στην Κομοτηνή. Αντικειμενικός σκοπός της παρουσίας των “Οψόμεθα εις Φιλίππους” θα είναι η μετάδοση του οράματος του “Πάρκου Φιλίππων”, ενός οράματος που έχει μετατραπεί σε δυναμική πρωτοβουλία από νέους επιστήμονες που αρνούνται να εγκαταλείψουν τον αειφόρο τόπο τους.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τη σελίδα των “Οψόμεθα εις Φιλίππους” στο FaceBook.  (πατήστε εδώ)

β) την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, από τις 11:00 ως και τις 14:00, τα μέλη της Επιστημονικής Ομάδας “Οψόμεθα εις Φιλίππους” θα υποδεχτούν τον πρόεδρο του σωματείου “Διάζωμα” κύριο Σταύρο Μπένο και τα 450 μέλη της Γενικής του Συνέλευσης,  στον κήπο του Αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων, με την παρουσίαση μιας σειράς μεταποιημένων προϊόντων με την ετικέτα του “Πάρκου Φιλίππων” και τη γενικότερη ονομασία “Αγροτικό Καλάθι“.

Η Έκθεση του Αγροτικού Καλαθιού του “Πάρκου Φιλίππων” θα είναι ανοιχτή για το κοινό την Παρασκευή 8/9 και το Σάββατο 9/9, 18:00 – 21:00.

 

Διαβάστε επίσης