• 5 Μαΐου 2024,

Ένας μικρός παιδότοπος στη ΛΑΦ Καβάλας

 Ένας μικρός παιδότοπος στη ΛΑΦ Καβάλας

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης των Εφέδρων Αξιωματικών την Κυριακή το πρωί έγινε δωρεά ενός απινιδωτή κι ενός Play Station. Η δωρεά έγινε του μεν απινιδωτή στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και του Play Station (παιχνιδομηχανή) στη Λέσχη Αξιωματικών. Σύμφωνα με πληροφορίες στις προθέσεις του στρατηγού διοικητή της ΧΧ Μεραρχίας είναι να δημιουργηθεί ένας μικρός παιδότοπος, σε χώρο της ΛΑΦ. Σε αυτόν θα εγκατασταθεί η παιχνιδομηχανή.

Σχετικά με τη δωρεά του απινιδωτή η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ευχαριστεί: Παραδόθηκε στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παραρτήματος Νομού Καβάλας από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καβάλας ένας εκπαιδευτικός απινιδωτης.

Μετά από μια σειρά εκπαιδεύσεων, ενημερώσεων που πραγματοποιήθηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στα μέλη του συνδέσμου σε θέματα που αφορούν τις πρώτες βοήθειες, ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αγορά του παραπάνω εκπαιδευτικού υλικού, δίνοντας στην εκπαιδευτική ομάδα τις Ε.Ο.Δ. παραρτήματος Νομού Καβάλας ακόμα ένα “εργαλείο” για αρτιότερες εκπαιδεύσεις.

Οι εθελοντές και το Διοικητικό Συμβούλιο του παραρτήματος σας ευχαριστούν από καρδιάς! Τέτοιες ενέργειες από ενεργούς πολίτες όπως εσείς βάζουν το λιθαράκι για την εκπαίδευση ακόμα περισσότερων πολιτών.

Διαβάστε επίσης