• 23 Απριλίου 2024,

Energean Kavala BC: Μεταγραφική αφετηρία με Ζαραϊδώνη και Ζαρκαδούλα

 Energean Kavala BC: Μεταγραφική αφετηρία με Ζαραϊδώνη και Ζαρκαδούλα

Ο Βασίλης Ζαρκαδούλας είναι η δεύτερη μεταγραφή της Energean Kavala BC.

Πέρσι αγωνιζόταν στον Εθνικό ενώ πριν φόρεσε τη φανέλα του Δούκα. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ. Είναι 20 χρονών και αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2. Έχει ύψος 1, 95. Παράλληλα η ΕΚ Καβάλας ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση και του Αριστοτέλη Ζαραϊδώνη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Κάτοικος Καβάλας είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Αριστοτέλης Ζαραϊδώνης εν όψει της νέας σεζόν και του πρωταθλήματος της Α2. Ο Ζαραϊδώνης είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,98 και αγωνίζεται στις θέσεις του γκαρντ.

Διαθέτει εξαιρετικά αθλητικά προσόντα και εξαιρετική αντίληψη του παιχνιδιού και αναμένεται να βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό την ομάδα του Νίκος Πενταζίδη τη νέα χρονιά στην Α2.

Ο ταλαντούχος γκαρντ θα βρεθεί για δεύτερη φορά στα σαλόνια της Α2, καθώς πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα της Δάφνης Δαφνίου. Στο παρελθόν ο υψηλόσωμος καλαθοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Α.Ε.Σ.Ε.Λ, Μελίσσια, Σπόρτιγκ, Ηλυσιακός και Δούκας. Τις τελευταίες χρονιές διαθέτει πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες που βρίσκεται και είναι έτοιμος να ενισχύσει την νέα του ομάδα θετικά».

Η ΕΚ Καβάλας αυτή την εβδομάδα θα ανακοινώσει και άλλες μεταγραφές.

Διαβάστε επίσης