• 20 Απριλίου 2024,

ΕΝΦΙΑ – Φόρος εισοδήματος – Επιστρεπτέα προκαταβολή και στο βάθος το πρόγραμμα ανακούφισης από τους φουσκωμένους λογαριασμούς

 ΕΝΦΙΑ – Φόρος εισοδήματος  – Επιστρεπτέα προκαταβολή και στο βάθος το πρόγραμμα ανακούφισης από τους φουσκωμένους λογαριασμούς

Μετά την μαζική έξοδο του κόσμου το βράδυ της περασμένης Παρασκευής για χάρη της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ το βράδυ του Σαββάτου ήταν  ιδιαίτερα χαλαρό αφού οι περισσότεροι προτίμησαν να κάτσουν μέσα στο σπίτι παρέα με το ΜEGA που για άλλο ένα Σαββατόβραδο έκανε την διαφορά με τον μουσικοσυνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλου να μας θυμίζει τις πάρα πολλές επιτυχίες που έχει γράψει τα τελευταία χρόνια για πάρα πολλούς καλλιτέχνες.

Από τον Αντώνη τον Ρέμο μέχρι την Πίτσα Παπαδοπούλου.

Πραγματικά δεν γνωρίζαμε  ότι ο Κυριάκος έχει  γράψει τόσες πολλές επιτυχίες.

Την ίδια  περίπου ώρα στην συχνότητα του ALPHA  επίσης άλλη μία μουσική εκπομπή με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή η οποία μάλλον το έχει παρακάνει με τις αισθητικές παρεμβάσεις αφού όσο περνάει ο καιρός μοιάζει περισσότερο με ροφό ενώ στην συχνότητα του OPEN ο  βαψομαλλιάς  Θέμης Γεωργαντάς  είχε καλεσμένο στην εκπομπή του τον Αλέξη Παππά.

Φινάλε στο νυχτερινό ζάπινγκ με την Ετ1 (όπου και έκατσε τελικά η μπίλια) που είχε σε επανάληψη την εκπομπή ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ που παρουσιάζει ο Πορτοκάλογλου και είχε ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη.

 

Σε αντίθεση βέβαια με το βράδυ του Σαββάτου το μεσημέρι της  ηλιόλουστης Κυριακής βγήκανε αρκετοί και πήγανε προς θάλασσα.

Λίγο τσίπουρο , λίγο θάλασσα και τα κορίτσια μας.

 

Αυτός ήταν άλλωστε και ένας από τους  λόγους που δεν είχε και πολύ κόσμο το Βερούλειο για τον πρώτο αγώνα των μπαράζ  ανόδου του Βύρωνα στην Football League.

 

Ο Πούτιν έχει βαλθεί να τους τρελάνει όλους.

Προχθές ευχήθηκε «σε όλους τους κατοίκους της Ουκρανίας ένα ειρηνικό και δίκαιο μέλλον».

 

Το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας τελείωσε όταν άνοιγαν οι κάλπες για τους φίλους και ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ που έπρεπε να αποφασίσουν αν θα επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ με το ιστορικό σύμβολο τον ήλιο τον πράσινο.

Το αποτέλεσμα αυτής τ ης ψηφοφορίας  γνωστό πριν ακόμα ανοίξουν οι κάλπες.

Ο ήλιος ο πράσινος , ο ήλιος που ανατέλλει  και μας οδηγεί επιστρέφει.

 

Πολύ καλός ο καιρός όλη αυτή την εβδομάδα με ηλιόλουστες και ζεστές ημέρες.

Η θερμοκρασία σταθερά κοντά στους 20 βαθμούς κελσίου.

Καλό καλοκαίρι …

 

Ξεκινάνε τα ραντεβού των πολιτών με την εφορία.

ΕΝΦΙΑ – Φόρος εισοδήματος και Επιστρεπτέα προκαταβολή για τις επιχειρήσεις.

Σε ένα τέτοιο κλίμα δεν  θα είχε καμία τύχη η Νέα Δημοκρατία αν δεν κατέβαζε σχέδιο  ανακούφισης από τους φουσκωμένους λογαριασμούς  του ηλεκτρικού ρεύματος.

Και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα γλυτώσει το μαύρισμα.

 

Μεταξύ των στόχων που έχει θέσει στην κυβέρνηση του ο Μητσοτάκης τους επόμενους μήνες είναι και η έξοδος από  την ενισχυμένη εποπτείας  το ερχόμενο καλοκαίρι για να κλείσει οριστικά αυτό το δραματικό κεφάλαιο της τελευταίας δεκαετίας.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλό κουράγιο.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης