Ενημέρωση γονέων για τα εμβόλια- Γ.Σ. της ΕΛΜΕ

 Ενημέρωση γονέων για τα εμβόλια- Γ.Σ. της ΕΛΜΕ

Επαναλειτούργησαν χθες , μετά τις διακοπές για τις γιορτές, όλα τα σχολεία του Νομού Καβάλας. Δεν αναφέρθηκαν προβλήματα κι έτσι η εκπαιδευτική δραστηριότητα επανήλθε κανονικά. Σήμερα το απόγευμα γιατροί του ΚΕΕΛΠΝΟ θα ενημερώσουν γονείς και κηδεμόνες. Η εκδήλωση περί των εμβολίων που πρέπει να κάνουν τα παιδιά, γίνεται στο δημοτικό σχολείο της Χωράφας. Είναι μια πρωτοβουλία της Πρωτοβάθμιας επειδή υπήρξαν απορίες γονέων, με αφορμή την εκπαίδευση παιδιών προσφύγων.

Αύριο το απόγευμα η ΕΛΜΕ Καβάλας πραγματοποιεί γενική συνέλευση των μελών της. Το Σάββατο ο πρόεδρος κ. Τότης θα βρίσκεται στην Αθήνα σε συνάντηση προέδρων όλης της χώρας. Λόγω νομοσχεδίου του υπουργείου δεν αποκλείεται ΟΛΜΕ και ΔΟΕ να αποφασίσουν κοινές απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η δημοτική σύμβουλος Βαρβάρα Μπαλτζίδου, πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας, είπε χθες ότι στην επαναλειτουργία των σχολείων δεν υπήρξαν προβλήματα. «Δέχθηκα αρκετά τηλεφωνήματα από διευθυντές και συλλόγους γονέων για ανταλλαγή ευχών» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης