• 7 Μαΐου 2024,

Ενημερωτικές εξορμήσεις λόγω LEADER

 Ενημερωτικές εξορμήσεις λόγω LEADER

Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ μίλησε χθες ο διευθυντής της Αναπτυξιακής Καβάλας Μιχάλης Σκορδάς. Το προσεχές διάστημα θα αρχίσει η ενημερωτική καμπάνια της εταιρείας για τους ιδιώτες, στο πλαίσιο υλοποίησης του τοπικού προγράμματος LEADER. Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο στις 22 Απριλίου. Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις είναι αρκετές και φαίνεται ότι θα αυξηθούν περαιτέρω.

Ο Μιχάλης Σκορδάς μίλησε με ρεαλισμό για το πρόγραμμα LEADER. Εξήγησε ότι είναι περισσότερο γραφειοκρατικό σε σχέση με τα προηγούμενα, γι’ αυτό εξάλλου απαιτείται καλύτερη και αυξημένη ενημέρωση των υποψήφιων επενδυτών. Εξήγησε επίσης ότι η δημόσια δαπάνη προς το παρόν ανέρχεται σε 3,0 εκατομμύρια ευρώ φάνηκε όμως να πιστεύει ότι το συγκεκριμένο ποσό θα αυξηθεί. Κάτι που θα αποδειχθεί μετά τις 12 Ιουλίου.

Αφετηρία όλων των γεγονότων είναι η δημόσια πρόσκληση για προτάσεις ιδιωτικών επενδύσεων που είναι γεγονός από τις 10 Απριλίου. Εκτός από την εκδήλωση στο Επιμελητήριο ενημερωτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Μουσθένη, στη Νικήσιανη, στην Ελευθερούπολη, στη Χρυσούπολη, στις Κρηνίδες, στο Λιμένα, στα Λιμενάρια, στη Νέα Πέραμο, στο Ορφάνι, στη Λεκάνη.

 

 

 

Διαβάστε επίσης