• 7 Μαΐου 2024,

Ενημερωτική συνάντηση με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών (φωτογραφίες)

 Ενημερωτική συνάντηση με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών (φωτογραφίες)

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών, η ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου πέρασε ένα πολύ όμορφο απόγευμα με τις κυρίες του Συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών “Η Καλαμίτσα”.

Ενημερώθηκαν για την ύπαρξη και τη λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καβάλας, που φέτος κλείνει δέκα χρόνια λειτουργίας. Αναφερθήκαμε στην ιστορία της ημέρας αυτής, που είναι συνυφασμένη με τους αγώνες των γυναικών για ίσες ευκαιρίες, τους πολλαπλούς τους ρόλους και την ουσιαστική τους συμβολή στην κοινωνία, τονίζοντας τη σημασία της αλληλεγγύης.

Μιλήσαμε για τα στερεότυπα και τη βία, ως απόρροια ανισότητας, καταδικάζοντας κάθε μορφή της. Στο τέλος της συζήτησης μόνο αισιόδοξα μηνύματα μοιραστήκαμε, τονίζοντας τη δύναμη των γυναικών, που είναι ανεξάντλητη. Κάθε γυναίκα και κάθε άνθρωπος αξίζει το σεβασμό μας κάθε ημέρα!

Όλοι και όλες μας μπορούμε καθημερινά να κάνουμε την ισότητα πράξη! Ευχαριστούμε από καρδιάς το Σύλλογο Χειμερινών Κολυμβητών “Η Καλαμίτσα” για την πρόσκληση και την υπέροχη εκδήλωση, στην οποία πραγματοποιήθηκε μια πολύ γόνιμη συζήτηση και το Sokaki για την καταπληκτική φιλοξενία!

πηγή: Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Καβάλας

Διαβάστε επίσης