• 28 Μαρτίου 2024,

Ενωτικό μήνυμα από Μπάμπη Παναγιωτίδη

 Ενωτικό μήνυμα από Μπάμπη Παναγιωτίδη

Πριν από λίγο μίλησε στους 93,7 ο Μπάμπης Παναγιωτίδης με την ιδιότητα του σαν υπεύθυνος γραφείου τύπου του Ερασιτέχνη, σαν υπεύθυνος της Ακαδημίας του ΑΟΚ αλλά και σαν στέλεχος των δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ.

Ο Μπάμπης Παναγιωτίδης αρχικά τόνισε: « Σαν γραφείο τύπου δεν έχω ενημερωθεί για το τελευταίο δελτίου τύπου του Ερασιτέχνη. Είναι κάτι το οποίο με θίγει.

Είμαι υπεύθυνος του γραφείου τύπου αλλά και μέλος του Ερασιτέχνη. Απ` ότι μάλιστα έκανα μια έρευνα τα περισσότερα μέλη του Δ. Σ δεν ενημερώθηκαν αλλά και δεν γνώριζαν το αντικείμενο του δελτίου τύπου.  Δεν μπορείς να βγάζεις ένα τέτοιο δελτίο τύπου όταν δεν είναι ενημερωμένοι οι 10 από τους 15 του Δ.Σ και μάλιστα όταν είσαι η «μαμά» του συλλόγου. Δεν μπορεί με ελαφρά την καρδία να βγάζουμε τέτοιες ανακοινώσεις»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γνωστό θέμα των ημερών: « Ηρθε ο υποψήφιος επενδυτής και στην Ακαδημία, τον οποίο τον ξενάγησα και απάντησα για ότι με ρώτησε. Έδειξε κάποιο ενδιαφέρον να μάθει και δεν έκρυψα κάτι. Από εκεί και πέρα ήρθε αυτός ο άνθρωπος σε μια κρίσιμη καμπή για το πρωτάθλημα . Γίνεται ένας αγώνας από τους τρεις ανθρώπους τιτάνιος τα τελευταία χρόνια από τους κ.κ Δεληκάρη, Αντωνίου, Κατσαμακίδη.  Δε χρειάζεται να βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας. Δεν αποτρέψανε τίποτα οι μέτοχοι. Να έρθει, εδώ είμαστε.

Ξέρουμε το τι νοικοκυριό έχει γίνει στην ομάδα τα τελευταία χρόνια.  Τι είπαμε;

Έλα σε δυο μήνες που τελειώνει το πρωτάθλημα να μιλήσουμε. Δεν διώξαμε κανέναν.  Δεν τον αφήσαμε να φύγει.  Θα παρακαλέσω γιατί την Κυριακή η ομάδα έχει ένα παιχνίδι και πάει να φέρει το διπλό, να μη χαλάσουμε το κόσμημα που έχει χτιστεί τα τελευταία δυο τρια χρόνια. Ο πόθος της ΠΑΕ είναι να βγει και φέτος κατηγορία. Είναι κάτι που το θέλουμε όλοι μας. Ολοι μαζί να πάμε. Ολες οι δυνάμεις μαζί να προχωρήσουμε.  Σε δυο μήνες είμαστε ανοιχτοί καθόλα.  Η ομάδα πήγαινε στα βράγχια και βρεθήκανε οι τρεις αυτοί άνθρωποι και τη βοηθήσανε να αλλάξει κατηγορία.  Είναι  οι καθημερινοί ήρωες.

Ξεχνάμε όλα τα προηγούμενα των ημερών και κοιτάμε να βγάλουμε την ομάδα κατηγορία. Δεν περισσεύει κανένας από το καραβάκι. Να κάνουμε την προσπάθεια μας, να βγάλουμε την ομάδα. Από εκεί και πέρα να έρθει ο επενδυτής και να μιλήσουμε. Ολοι μαζί πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια για την άνοδο».

Διαβάστε επίσης