Εντατικοί έλεγχοι της τροχαίας όλο το καλοκαίρι που θα συνεχιστούν και τον χειμώνα – Οι περισσότεροι παραβάτες στην ευθεία του Παληού !

 Εντατικοί έλεγχοι της τροχαίας όλο το καλοκαίρι  που θα συνεχιστούν και τον χειμώνα  – Οι περισσότεροι παραβάτες στην ευθεία του Παληού !

Με σχετικό δελτίο τύπου προς τα ΜΜΕ η τροχαία Καβάλα επανέρχεται στο θέμα των ελέγχων τροχαίων παραβάσεων υπογραμμίζοντας ότι αυτοί θα συνεχιστούν με απότερο σκοπό την καλύτερη ποιότητα ζωής όχι μόνο των Καβαλιωτών αλλά και των τουριστών.

Είναι αλήθεια ότι από τα μέσα του καλοκαιριού οι έλεγχοι αυτοί εντατικοποιήθηκαν κυρίως στην ευθεία του Παληού που γίνονται πολύ συχνά τροχαία ατυχήματα για τα οποία τις περισσότερες φορές ευθύνονται οι υψηλές ταχύτητες που αναπτύσουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Με την μέθοδο του ραντάρ συμβατικά αυτοκίνητα της τροχαίας για να μην γίνονται αντιληπτά μετρούσανε σχεδόν καθημερινά την ταχύτητα των διερχομένων αυτοκινήτων από τον συγκεκριμένο δρόμο και εν συνεχεία με την βοήθεια των ΕΛΤΑ στέλνανε το ραβασάκι με την κλήση στην καλύτερη περίπτωση ή την ειδοποίηση για αφαίρεση διπλώματος στην χειρότερη.

Αυτή η εντατικοποίηση των ελέγχων τουλάχιστον στον συγκεκριμένο δρόμο και μετά την αποστολή των πρώτων κλήσεων  λειτούργησε αποτρεπτικά για τους οδηγούς των οχημάτων οι οποίοι στον φόβο ότι μπορεί να ήταν οι επόμενοι που θα λάβουν το γράμμα διέσχιζαν τον κεντρικό δρόμο του  Παληού με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Αφού δεν γίνεται αλλιώς ας γίνει έτσι.

Αφού αλλιώς δεν μπορούμε να βάλουμε μυαλό.

Αυτοί οι έλεγχοι λοιπόν εντός και εκτός πόλης θα συνεχιστούν και πολύ καλά θα κάνουν αφού κάποια στιγμή θα πρέπει ως λαός να αποκτήσουμε και οδική παιδεία.

Μέχρι και προχθές ήταν μετρημένα τα αυτοκίνητα στην παλάμη του ενός χεριού που σταματούσανε στις διαβάσεις μπροστά στην ακτή της Καλαμίτσας για να περάσουν οι πεζοί.
Και τα οχήματα που σταματούσαν ήταν με Βουλγάρικες πινακίδες.

Γιατί ακόμα και σε αυτό οι Βούλγαροι είναι καλύτεροι απο εμάς.

 

Η αίσθηση ζέστης τα τελευταία 24ωρα και σίγουρα πριν την Πέμπτη που δρόσισε οφειλόταν στα υψηλά ποσοστά υγρασίας που έκαναν την ζημιά.

Πάντα η υγρασία είναι αυτή που κάνει την ζημιά στην Καβάλα είτε το καλοκαίρι είτε τον χειμώνα.

Τις προηγούμενες ημέρες και πριν φτάσει η Πέμπτη που δρόσισε η ανώτερη θερμοκρασία ήταν οι 28 βαθμοί και σου δινόταν η εντύπωση ότι έχει 38 με τα υψηλά ποσοστά υγρασίας που επικρατούσαν.

 

Καλημέρα , καλή συνέχεια και ΑΛΟΡΑ !

* Φώτο αρχείου

Διαβάστε επίσης