• 20 Απριλίου 2024,

Έντονες φήμες για ενδιαφέρον του Βασίλη Καρρά για το Δήμο Παγγαίου!

 Έντονες φήμες για ενδιαφέρον του Βασίλη Καρρά για το Δήμο Παγγαίου!

Έντονες ήταν στη διάρκεια του προηγούμενου Σαββατοκύριακου οι φήμες, σύμφωνα με τις οποίες ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου!

Δήμος από τον οποίο κατάγεται. Είναι αλήθεια ή πρόκειται για ένα ακόμη προεκλογικό σενάριο που δεν θα επιβεβαιωθεί στην πράξη; Οι πληροφορίες αναφέρονται σε πρόταση που έγινε προς τον τραγουδιστή από παράγοντες του Δήμου.

Οι οποίοι σήμερα είναι στην αντιπολίτευση ή ασκούν αντιπολίτευση στη διοίκηση Αναστασιάδη. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για κοινή πρόταση που έγινε από στελέχη του ΠΑΣΟΚ Παγγαίου και της ΝΔ της ίδιας περιοχής!

Ο κ. Καρράς άλλοτε εμφανίζεται να σκέπτεται την πρόταση και άλλοτε να την έχει απορρίψει. Πάντως με το σημερινό δήμαρχο διατηρεί καλή σχέση και φιλία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Αναστασιάδης δεν θα έχει ισχυρό αντίπαλο στις δημοτικές εκλογές μιας και ο Δημήτρης Μπαταλογιάννης (επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο) έχει αποφασίσει να μην είναι υποψήφιος. Απόφαση που θα κάνει γνωστή άμεσα.

Διαβάστε επίσης