Εντός των ημερών η πρώτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ

 Εντός των ημερών η πρώτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εσωκομματικές διαδικασίες, αυτές οι εκλογές στην τοπική Νέα Δημοκρατία πέρασαν γρήγορα στην ιστορία. Η οργάνωση βρήκε γρήγορα το νέο της βηματισμό αφήνοντας στο παρελθόν παράπονα, τα οποία είχαν σχέση με τα αποτελέσματα των εκλογών της περασμένης Κυριακής.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μπάμπης Δράκος προγραμματίζει την πρώτη συνεδρίαση της νέας επιτροπής εντός των ημερών με πιθανότερη ημερομηνία το βράδυ της Τρίτης 22 Μαΐου. Πρόκειται να αξιοποιηθούν όλα τα μέλη της ΝΟΔΕ σε θέσεις προβλεπόμενες από το καταστατικό του κόμματος. Κυριότερες όμως θέσεις είναι εκείνες του αντιπροέδρου, του γραμματέα και του ταμία, όπου περισσότερες πιθανότητες να ορισθούν έχουν όσοι συγκέντρωσαν τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης. Θα υπάρχουν και υπεύθυνοι τομέων.

Η νέα ΝΟΔΕ θα έχει στενή συνεργασία με τον βουλευτή Νίκο Παναγιωτόπουλο ενώ σταδιακά αρχίζουν οι συνεδριάσεις των διοικήσεων των δημοτικών οργανώσεων. Ήδη συνεδρίασε η δημοτική οργάνωση Νέστου. Σε επίπεδο εκδηλώσεων η ΝΟΔΕ θέτει σε προτεραιότητα διοργάνωση για τους αγρότες που μάλλον θα μετατεθεί για αργότερα, εξαιτίας του γεγονότος ότι άρχισαν ήδη οι αγροτικές εργασίες. Εκδήλωση θα πραγματοποιήσει η οργάνωση επιστημόνων παρουσία, όπως λέγεται, του γραμματέα οργανωτικού Βασίλη Σπανάκη. Σε γενικές γραμμές, η τοπική ΝΟΔΕ εύκολα θα προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και φυσικά θα αρχίσει την προετοιμασία για τις επόμενες εθνικές εκλογές.

 

Διαβάστε επίσης