Επανέρχεται ο Γαβριηλίδης με τον Αετό – Στο Οφρύνιο θα συναντήσει  6 πρώην παίκτες του

 Επανέρχεται ο Γαβριηλίδης με τον Αετό – Στο Οφρύνιο θα συναντήσει  6 πρώην παίκτες του

Ο ΑΟΚ θα παίξει την Κυριακή στην έδρα του Αετού στο Οφρύνιο εκεί όπου θα συναντήσει 6 ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος.

Ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης ήταν στον ΑΟΚ την εποχή της Σουπερ Λιγκ, πήγε δανεικός σε ομάδα της Κύπρου, επέστεψε… έφυγε.  Τελευταία ήταν στο ρόστερ την περίοδο 2015-2016 αλλά δεν πήρε συμμετοχές με αποτέλεσμα τη σεζόν 2016-2017 να μετακομίσει για ένα χρόνο στη Χρυσούπολη. Την περίοδο 2017-2018 πήγε στο Οφρύνιο για τον Αετό. Εκεί όπου αγωνίζεται μέχρι τώρα.

Ο Δημήτρης Κάπατζης ήταν παιδί του ΑΟΚ στο Περιφερειακό και μάλιστα τότε από τους καλύτερους παίκτες. Έφυγε άδοξα για τον Αρη Ακροποτάμου όπου έπαιξε στη Δ` και Γ` Εθνική πριν καταλήξει στον Αετό.

Ο Γιάννης Καζαντζίδης επίσης ήταν στην ομάδα του ΑΟΚ που έπαιξε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.  Και αυτός έφυγε άδοξα. Στο νομό μας αγωνίστηκε ακόμη στο Βυζάντιο και στο Νέστο πριν καταλήξει στον Αετό. Ενδιάμεσα είχε παίξει και στην Παλαιοχώρα Κρήτης, πάλι στη Γ` Εθνική.

Ο Φώτης Δουμάνης ήρθε στον ΑΟΚ από την Κρήτη την περίοδο 2015-2016.  Συνάντησε τον Ανυφαντάκη όπου τον είχε προπονητή στην Επισκοπή.  Εκείνη τη χρονιά είχε 31 συμμετοχές και 10 γκολ στο πρωτάθλημα αλλά την επόμενη αποχώρησε από τον ΑΟΚ για τη Δόξα Δράμας. Τη σεζόν 2017-2018 αποκτήθηκε από τον Αετό Ορφανού, όπου αγωνίζεται μέχρι τώρα.

Ο Παναγιώτης Κυφωνίδης είναι τώρα ο βασικός γκολκίπερ του Αετού. Στον ΑΟΚ δεν πήρε πολλές ευκαιρίες ενώ ήταν στο ρόστερ της σεζόν 2015-2016 και στη συνέχεια πήγε στο Νέστο, στους Αντιφιλίππους και στην Ερμιονίδα.

Ακόμη πέρσι στο ρόστερ του ΑΟΚ ήταν ο νεαρός Ανέστης Προβατίδης που είχε αποκτηθεί από την Κπ-17 του ΠΑΟΚ. Αγωνίστηκε σε λίγα παιχνίδια και το καλοκαίρι προτίμησε να μετακομίσει στην ομάδα του Δημήτρη Σίτσα.

Επιστροφή Γαβριηλίδη

Ο Βασίλης Γαβριηλίδης επιστρέφει μετά από 2 αγωνιστικές τιμωρίας στο Κυριακάτικο παιχνίδι μέσα στην έδρα του Αετού.  Ο Γιώργος Λίτσκας δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την ΑΕΚ Καβάλας και στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής θα κριθεί αν θα είναι στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη.  Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον προπονητή του ΑΟΚ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης