• 25 Απριλίου 2024,

Και προς το τέλος της εβδομάδας πάλι άνοιξη !

 Και προς το τέλος της εβδομάδας πάλι άνοιξη !

Αυτό το κύμα κακοκαιρίας που είχε διάρκεια 48 ωρών γιατί δεν βαφτίστηκε απο τους επιστήμονες του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ;

Μήπως γιατί δεν ήταν τόσο σοβαρό ή γιατί τελειώσανε τα γράμματα της Αλφαβήτου ;

Κανονικά θα έπρεπε να ξεκινήσουν και πάλι απο την αρχή , απο το Α αλλά μάλλον το αφήσανε αυτό για τον ερχόμενο χειμώνα , πρώτα ο θεός.

Πάντως και αυτή η αλλαγή του καιρού αν και μικρής διάρκειας είναι αλήθεια οτι μας ταλαιπώρησε αφού μετά απο ένα Σαββατοκύριακο με 17άρια και 18άρια δεν είναι εύκολο να προσγειώνεσαι στα 10άρια.

Πάνω που αρχίσαμε να γουστάρουμε ήρθε αυτό το βαρομετρικό χαμηλό να μας θυμίσει οτι ο Μάρτης τελικά είναι και γδάρτης !

Μέχρι στιγμής και ο Φλεβάρης που έφυγε δεν Φλέβισε αλλά και ο Μάρτης αποδεικνύεται γδάρτης αν και σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ ο καιρός μετά την Πέμπτη βελτιώνεται και προς το τέλος της εβδομάδας η θερμοκρασία ανεβαίνει και η άνοιξη επιστρέφει.

Θέλω να πιστεύω οτι το δεύτερο 15νθήμερο του Μάρτη δεν θα μας έχει καμμιά δυσάρεστη έκπληξη γιατί πολύ απλά δεν γίνεται να έχει.

Να φανταστείτε στην Αθήνα υπήρχανε και αρκετοί που επιλέξανε να πετάξουν τους χαρταετούς τους σε διάφορες παραλίες.

Πρώτα πετάξανε χαρταετό και εν συνεχεία τα ρούχα τους για να κάνουν και μια βουτιά αφού στην πρωτεύουσα το θερμόμετρο το τριήμερο ξεπέρασε ακόμα και τους 20 βαθμούς.

Για τον λόγο αυτό δεν απέχει και πολύ απο την πραγματικότητα αυτό που λένε οτι μέσα σε 24 ώρες ζήσαμε δύο διαφορετικές εποχές.

 

Βγάζω το καπέλο στον 85χρονο σήμερα Μπάρι Ντόουσον απο το Κονέκτικατ που για 62 ολόκληρα χρόνια έκανε τον κουφό για να μην ακούει την γκρίνια της γυναίκας του η οποία προκειμένου να επικοινωνεί μαζί του έμαθε μέχρι και την νοηματική.

Όλα αυτά τα χρόνια ο 85χρονος δεν είπε κουβέντα μπροστά στην γυναίκα του η οποία όμως δεν τον συγχώρεσε και σήμερα είναι στα δικαστήρια για να πάρουν διαζύγιο.

Φαντάζεστε για να φτάσει ο άνθρωπος σε αυτό το σημείο τι γκρίνια έτρωγε απο την γυναίκα του.

Μάλιστα σύμφωνα με το περιβάλλον του όλα τα έκανε για την οικογένεια του γιατί δεν άντεχε την μουρμούρα της.

Προκειμένου να χαλάσει τον γάμο του αποφάσισε να κουφαθεί και έτσι με τον τρόπο αυτό να συνεχίζει να ζει κάτω απο την ίδια στέγη με την σύζυγο του.

 

Μια λεπτή στρώση χιονιού στην κορυφή του Υψάριου και προς την δυτική πλευρά του νησιού άφησε το καιρικό σύστημα του καιρού που μας επηρέασε για περίπου 48 ώρες.

Ο καιρός βελτιώνεται απο την Παρασκευή και μετά με την πρόβλέψη για τον καιρό του Σαββατοκύριακου να κάνει λόγο ακόμα και για 17 βαθμούς κελσίου με ηλιοφάνεια.

Είναι κάτι παραπάνω απο σίγουρο οτι αυτό το σύστημα που μας επηρέασε ήταν και το τελευταίο για τον φετεινό χειμώνα.

 

Ψιλοχάλια το νέο αλτσανίτιρι του Λαζόπουλου αυτή την φορά απο το κανάλι  OPEN.

Ο Λαζόπουλος εκτός του ότι έχει χάσει την φρεσκάδα του πρέπει να έχει χάσει και την έμπνευση του.

Προχθές Τρίτη στην πρεμιέρα της εκπομπής με Χαϊκάλη και Φιλιπίδη η εκπομπή ήταν κάτω του μετρίου.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας γιατί οι καιροί παρά το γεγονός οτι είμαστε προ της … άνοιξης παραμένουν δύσκολοι , ύποπτοι και ύπουλοι.

Επιμένουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και να βλέπουμε μόνο μπροστά αφού στην πορεία μας υπάρχει μόνο το παρακάτω.

με το 1 με το 2 μετο 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης