• 4 Αυγούστου 2020,

Επείγουσα ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας

 Επείγουσα ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας

Από σήμερα και για λόγους δημόσιας υγείας και ενόψει της αποτροπής της εξάπλωσης του κορονοϊού η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Θάσου θα εξυπηρετεί τους πολίτες από τις υπηρεσίες της τηλεφωνικά, ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις και για κατεπείγοντα θέματα θα εξυπηρετούνται δια ζώσης μετά από προγραμματισμένη συνάντηση (ραντεβού). 

Για την εξεύρεση των τηλεφώνων και των e-mail πατήστε εδώ: https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/ ή επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΠΑΜΘ καθώς και με το Τμήμα Πληροφορικής της

ΠΕ Καβάλας  25135-03333/50332.

Επίσης για κατεπείγοντα θέματα, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν και με το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστας Αντωνιάδης 2510291265 και 6944519929


  • Απολυμάνσεις.

Η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας θα προβεί άμεσα σε απολυμάνσεις του κτιρίου, ξεκινώντας πρώτα από την Διεύθυνση Μεταφορών και στη συνέχεια στις υπόλοιπες υπηρεσίες.

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για την ημέρα που θα  πραγματοποιείται η απολύμανση, οπότε και η υπηρεσία θα παραμένει κλειστή. Τη συγκεκριμένη  ημέρα οι ενδιαφερόμενοι θα εξυπηρετούνται μέσω e-mail.

  • Αναστολή εξετάσεων των Διευθύνσεων Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αναστέλλεται η διενέργεια των εξετάσεων για τις άδειες οδήγησης και χειρισμού γεωργικών μηχανημάτων καθώς και ο προγραμματισμός και η διενέργεια εξετάσεων για τη χορήγηση τεχνικών επαγγελματικών αδειών (υδραυλικών, ηλεκτρολόγων κλπ).

 

  • Λειτουργία Σφαγείων.

Σε σχέση με τη λειτουργία των σφαγείων και το εμπόριο των ζώων ισχύει το από 13-3-2020 δελτίο Τύπου της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της ΠΑΜΘ αναφορικά με τη χρησιμοποίηση ατομικών μέτρων προστασίας από τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους και την έκδοση εγγράφων μέσω e-mail.

 

  • Παράταση αναστολής εκδηλώσεων.

Παρατείνεται μέχρι νεωτέρας η απόφαση με την οποία είχαν ανασταλεί μέχρι τις 20 Μαρτίου όλες οι εκδηλώσεις και δράσεις της Περιφέρειας.

 

  • Παράταση αναβολής εξετάσεων των Διευθύνσεων Μεταφορών.

Παρατείνεται μέχρι νεωτέρας η απόφαση με την οποία είχαν ανασταλεί μέχρι τις 27 Μαρτίου όλες οι εξετάσεις, πρακτικές και θεωρητικές, σχετικές με τις άδειες οδήγησης.

 

Προέχει η ατομική ευθύνη όλων μας

( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ )

Διαβάστε επίσης