• 30 Απριλίου 2024,

Έπεσε η αυλαία για την καλύτερη τηλεοπτική μουσική εκπομπή

 Έπεσε η αυλαία για την καλύτερη τηλεοπτική μουσική εκπομπή

Οι πολεμικοί αναλυτές εκτιμούν ότι σίγουρα θα υπάρξει απάντηση από το Ισραήλ αλλά δεν γνωρίζουν το πότε και με ποιο τρόπο.

Μάλιστα υποστηρίζουν ότι αυτή η απάντηση θα ήταν άμεση αν δεν πίεζε ο Μπάιντεν το Νετανιάχου να το ξανασκεφτεί.

Το συμπέρασμα σήμερα είναι ότι η πολεμική απάντηση του Ισραήλ αναβλήθηκε και δεν ματαιώθηκε.

 

Το έχουμε γράψει εδώ και μήνες ότι ο κόσμος «δεν πατάει καλά».

Μετά τις δύο καραντίνες λόγω covid- 19 όλο και περισσότεροι άνθρωποι παρουσιάζουν περίεργες συμπεριφορές αγγίζοντας μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις και τα όρια της παραβατικότητας.

Προχθές στο Σίδνεϊ ένας άγνωστος πλησίασε τον Επίσκοπο εν ώρα λειτουργίας και τον μαχαίρωσε με φοβερή μανία.

Μάλιστα ο ίδιος άνθρωπος με την ίδια μανία μαχαίρωσε και άλλα τέσσερα άτομα εντός της εκκλησίας που προσπάθησαν να τον αφοπλίσουν.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του αλλά σε έναν άνθρωπο που έχει λασκάρει το μυαλό του τις περισσότερες  φορές δεν υπάρχουν κίνητρα και αν υπάρχουν είναι αδιευκρίνιστα.

 

Μας καθησυχάζει κατά κάποιο τρόπο το γεγονός ότι ο καιρός το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα παρουσιάσει μία μεταβολή που θα μας φέρει  καιρικές συνθήκες πιο κοντά στην εποχή που διανύουμε.

Διότι αν πάμε από τώρα με 30άρια θα έχουμε χάσει την μπάλα πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας.

 

Η καλύτερη τηλεοπτική μουσική εκπομπή που προβλήθηκε τα τελευταία χρόνια από την κρατική μάλιστα τηλεόραση «Μουσικό κουτί» με Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη έριξε αυλαία προχθές Κυριακή μετά από 4 χρόνια.

Ο λόγος που τελειώνει αυτή η εκπομπή είναι ότι τόσο ο Νίκος Πορτοκάλογλου όσο και η Ρένα Μόρφη θέλουν απλά να επιστρέψουν και πάλι στο φυσικό τους χώρο τον οποίο και στερηθήκανε τα τελευταία 4 χρόνια λόγω της εκπομπής.

Μάλιστα η Ρένα Μόρφη εξομολογήθηκε στους τηλεθεατές της εκπομπής ότι είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει ακόμα και αν η εκπομπή συνεχιζόταν.

Η αυλαία έπεσε με καλεσμένους την Νατάσσα Μποφίλιου και τον Μίλτο Πασχαλίδη.

 

Αδέσποτα: Όποιος τα πετάει στον δρόμο ή τα σκοτώνει, εντοπίζεται πλέον από το DNA

Η μέθοδος εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στα Μέγαρα, με εντολή εισαγγελέα, από το εργαστήριο της Ακαδημίας Αθηνών – Το δείγμα οδήγησε στην ταυτοποίηση της μητέρας τους και κατά συνέπεια στον ιδιοκτήτη, ο οποίος τα είχε πετάξει για να πεθάνουν.

 

Όσο αφορά την απώλεια του σπουδαίου  Γιάννη Φέρτη εμείς οι ραδιοφωνατζήδες της δεκαετίας του 80’ θυμόμαστε έντονα την περίοδο που άρχισαν οι διαφημίσεις (ακόμα και των μικρών επαρχιακών ραδιοφωνικών σταθμών)  να ηχογραφούνται σε επαγγελματικά στούντιο της Αθήνας και της Θες/νίκης  όπου με λαχτάρα ζητούσαμε να μάθουμε το κόστος της φωνής του Γιάννη Φέρτη που ήταν η δημοφιλέστερη φωνή για διαφημιστικά σποτ εκείνη την εποχή.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης