• 19 Απριλίου 2024,

Επιμένει στις απόψεις της για τα θέματα της ρύπανσης η ΒΦΛ

 Επιμένει στις απόψεις της για τα θέματα της ρύπανσης η ΒΦΛ

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η συνέντευξη τύπου της κ. Θ. Κουλουρά, αναπληρώτριας διευθύντριας της εταιρίας Λιπάσματα Νέας Καρβάλης. Σε συνέχεια όσων έγιναν στην Καβάλα και τη Νέα Καρβάλη την προηγούμενη εβδομάδα, η κ. Κουλουρά επανέλαβε τις απόψεις της εταιρίας με ακόμη πιο κατηγορηματικό τρόπο. Είπε δηλαδή ότι σε όλες τις έως τώρα μετρήσεις (της εταιρίας και της πρώην Νομαρχίας) διαπιστώθηκαν ρύποι αρκετά κάτω από το όριο.

«Σήμερα οι μονάδες μας είναι από τις νεότερες στην Ε.Ε. Τελευταία η εταιρία μας δέχθηκε πολλούς ελέγχους. Τακτικούς και έκτακτους. Σε όλες τις μετρήσεις ήμασταν αρκετά κάτω από τις ανώτατες επιτρεπόμενες τιμές» σημείωσε.

«Δεν έχουμε πρόβλημα αν υπάρξει και άλλος σταθμός να μετρά» είπε η κ. Κουλουρά για την δημοτική πρωτοβουλία. Σημείωσε με νόημα: « Προσοχή, ο σταθμός αυτός πρέπει να μετρά όλους τους ρύπους». Τέλος είπε ότι στο παρελθόν η εταιρία συνεργάστηκε με τον καθηγητή του Δ.Π.Θ. κ. Γκαϊταντζή σε πρόγραμμα που παρουσιάστηκε διεθνώς για τη φωσφογύψο. «Το πρόγραμμα το προχωράμε» κατέληξε.

 

 

Διαβάστε επίσης