Επιμένουν να μην ακούνε οι αρνητές των εμβολίων

 Επιμένουν να μην ακούνε οι αρνητές των εμβολίων

Όταν φτάνουμε στο σημείο να ξυλοφορτώνουμε τους γιατρούς που μας παρακινούν να εμβολιαστούμε καταλαβαίνετε ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και πολύ σοβαρά έχει ξεφύγει.

Σε λίγο καιρό έτσι όπως πάει η δουλειά όλοι οι γιατροί που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε υπέρ του εμβολίου θα κυκλοφορούν με αστυνομική προστασία.

Ήδη μετά τον προπηλακισμό που δέχτηκαν οι πνευμονολόγοι σε ταβέρνα της Καλαμπάκας τα σχετικά αιτήματα προς την ΕΛ.ΑΣ είναι πάρα πολλά αφού όλοι οι γιατροί που έχουν «τολμήσει» να υπερασπιστούν τα εμβόλια δημοσίως φοβούνται ότι μπορεί να είναι τα θύματα της επόμενης επίθεσης φανατικών αντιεμβολιαστών.

Ο φανατισμός θολώνει το νου …

 

Η αντίστροφη μέτρηση του Ερντογάν έχει ξεκινήσει την επόμενη ημέρα της αποτροπής του πραξικοπήματος σε βάρος του που μάλλον ήταν σκηνοθετημένο προκειμένου να ανεβάσει τα ποσοστά της δημοτικότητας του που είχανε αρχίσει από τότε να πέφτουν.

Η αλήθεια είναι ότι το κόλπο έπιασε και ο Ερντογάν έκανε αυτή την αποτυχημένη προσπάθεια ανατροπής του αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα που λίγους μήνες μετά έχει το ίδιο άδοξο τέλος.

Η δημοτικότητα του Ερντογάν βουλιάζει και o  ίδιος είναι ανήμπορος να αντιδράσει γιατί έχουν τελειώσει οι λαγοί που έβγαζε από τα μανίκια του σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν.

Τώρα απλά το μόνο που μπορεί να κάνει είναι περιμένει βασανιστικά το τέλος του που θα έρθει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση όποτε και αν γίνει αυτή.

Όση και να είναι η νοθεία δεν θα μπορέσει να καλύψει την διαφορά από το πρώτο κόμμα που θα είναι πολύ μεγάλη.

 

Ξαφνικά όλοι ψάχνουν να βρούνε τι κάνει στην ζωή του ο τραγουδιστής Γιώργος Αλκαίος που μεσουρανούσε την δεκαετία του 90.

Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση με την ιδιότητα του τραγουδιστή ήταν όταν εκπροσώπησε την χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision το 2010.

Η θέση που έλαβε στην τελική κατάταξη δεν ήταν καθόλου καλή και αυτό ήταν η αφορμή να κάνει μία παύση από τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γιώργος Αλκαίος δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού αφού έχει φτιάξει μία μονάδα με ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Μήλο.

Η Μήλος είναι ένα νησί πρώτης γραμμής με πολύ καλό και ποιοτικό τουρισμό που αφήνει στον Γιώργο Αλκαίο πολλά περισσότερα από αυτά που έβγαζε ως τραγουδιστής.

Αυτός είναι ο λόγος που «ξέχασε» την προηγούμενη του ιδιότητα.

 

 “Πέρα από όλο αυτό τον θόρυβο έγινε θα έλεγα και μια διαφήμιση για την περιοχή…

Έμαθαν την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα και κάποιοι που δεν τα ήξεραν…”

Σε αυτή την απίστευτη δήλωση για το επεισόδιο με τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα, προχώρησε ο Δήμαρχος Μετεώρων, Θοδωρής Αλέκος.

Τραγικό !

Πάντως μπράβο ρε Δήμαρχε γιατί απέδειξες ότι όντως δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο ….

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και αλόρα!

 

Διαβάστε επίσης