• 25 Απριλίου 2024,

Επίμονη ανώνυμη καταγγελία για σταθμεύσεις στην οδό Αλαμάνας!

 Επίμονη ανώνυμη καταγγελία για σταθμεύσεις στην οδό Αλαμάνας!

Γεμάτη κυκλοφοριακά προβλήματα η πόλη της Καβάλας, «αναστενάζει» καθημερινά στους μικρούς και μεγάλους κεντρικούς της δρόμους.

Ταλαιπωρείται από τις γνωστές πολλές παράνομες σταθμεύσεις, κινδυνεύει όταν οχήματα εισέρχονται (αν και αυτό απαγορεύεται) στους πεζόδρομους.

Σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον η Δημοτική Αστυνομία ασχολείται και με ανώνυμες κι επίμονες καταγγελίες για μικρής σημασίας προβλήματα. Μπορεί να κάνει αλλιώς; Οι εκπρόσωποι της απαντούν αρνητικά. Υποχρεώνονται να εξετάσουν ότι τους αναφέρεται, να δράσουν όταν επιβεβαιώνεται η παράβαση!

Κι ενώ άλλες είναι ή πρέπει να είναι οι προτεραιότητες του προσωπικού, τουλάχιστον δύο ημέρες τώρα η Δημοτική Αστυνομία κινείται και στην οδό Αλαμάνας.

Έναν μικρό δρόμο (ανηφόρα) που συνδέει την οδό Εγνατίας με την οδό 7ης Μεραρχίας. Άγνωστος τηλεφωνεί δύο συνεχόμενες μέρες στη Δημοτική Αστυνομία και καταγγέλλει παράνομες σταθμεύσεις. Τα οχήματα πριν την 7ης Μεραρχίας παρκάρουν πάνω στο πεζοδρόμιο. Είναι γεγονός αλλά όχι και το σημαντικότερο πρόβλημα του κόσμου. Πολύ περισσότερο της Καβάλας.

Χθες η Δημοτική Αστυνομία πήγε δεύτερη φορά στο σημείο. Τα σφυρίγματα κινητοποίησαν τους ιδιοκτήτες των οχημάτων. Πρόλαβαν και τα απομάκρυναν πριν την βεβαίωση της παράβασης. Εκτός από ένα, αυτό της φωτογραφίας. Το συγκεκριμένο (με πινακίδες Θεσσαλονίκης) έχει δύο ίδιες κλήσεις (των 40 ευρώ η κάθε μία) για την ίδια παράβαση.

Η πρώτη κλήση προηγούμενης μέρας, η δεύτερη χθεσινή. «Μαλώνουν μεταξύ τους και η Δ. Αστυνομία τρέχει πίσω τους» λένε όσοι εκ της εμπειρίας τους κάτι υποψιάζονται. «Κάποιος που δεν γνωρίζουμε ποιος είναι, καταγγέλλει συνεχώς και μας ταλαιπωρεί» λένε οι κάτοικοι της περιοχής.

Κάπου σε αυτές τις δύο προσεγγίσεις βρίσκεται η αλήθεια. Όσοι λοιπόν σκέφτεστε να παρκάρετε στην οδό Αλαμάνας, μην το κάνετε.

Ειδικά αυτό το διάστημα. Είναι βέβαιη η κλήση. Υπό αυτές τις συνθήκες είναι πιθανότερο να σε γράψουν στην οδό Αλαμάνας παρά σε οποιοδήποτε άλλο σημείο στο κέντρο της πόλης!

Διαβάστε επίσης