• 3 Μαΐου 2024,

Επιπεδοποίηση της κατάστασης διαπιστώνει ο Ντίνος Κλειτσιώτης

 Επιπεδοποίηση της κατάστασης διαπιστώνει ο Ντίνος Κλειτσιώτης

Ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης μίλησε το πρωί της Τρίτης στο ραδιόφωνο της Πρωινής.

Αναφέρθηκε στα αριθμητικά δεδομένα της πανδημίας το τελευταίο διάστημα, εξηγώντας ότι υπάρχει στο Νομό μας μια σταθερή κατάσταση αλλά σε υψηλό βαθμό περιστατικά. Ανησυχούμε -είπε ο κ. Κλειτσιώτης- εννοώντας τον περιορισμένο εμβολιασμό των κατοίκων του Νομού.

Από την άλλη πλευρά και για τον Νομό Καβάλας πάντα αναφέρθηκε σε μία επιπεδοποίηση της κατάστασης. Δεν έχουν καλυφθεί ακόμη τα κενά στους νοσηλευτές καθώς ισχύει η πρόσκληση σε νοσηλευτές και νοσηλεύτριες που εργάζονται σήμερα κάπου αλλού. Στον ιδιωτικό κυρίως τομέα, προκειμένου να υπογράψουν σύμβαση με το Νοσοκομείο Καβάλας. Δεν έρχονται, εξήγησε ο Ντίνος Κλειτσιώτης, και τους δικαιολόγησε καθώς τους προτείνονται συμβάσεις εργασίας στο Νοσοκομείο που θα είναι μόνο ενός έτους.

Πάντως η πρόσκληση παραμένει ανοιχτή γεγονός που καθυστερεί το άλλο σενάριο,  την ενοικίαση αυτού του είδους των εργαζομένων από ιδιώτη. Θυμίζουμε ότι μέσω ιδιώτη έχουν προσληφθεί ήδη τεχνικοί υπάλληλοι στο νοσοκομείο και επίκειται η πρόσληψη καθαριστριών με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Διαβάστε επίσης