• 19 Απριλίου 2024,

Επίσημη & οριστική η αναβολή του Wood Wild Water Festival

 Επίσημη & οριστική η αναβολή του Wood Wild Water Festival

Ήταν η ιδέα που γεννήθηκε μεταξύ φίλων πριν από 12 χρόνια, ήταν το μαγικό μονοπάτι που έδωσε την έμπνευση, ήταν η αγάπη του κόσμου και ο εθελοντισμός που το αγκάλιασαν.

Ήταν το 2009 όταν γεννήθηκε το Wood Water Wild festival και ξεκίνησε αυτό το μοναδικό ταξίδι. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε,  τους όποιους περιορισμούς του χώρου, τις βροχές, τις καταιγίδες και οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα, καταφέρναμε να διοργανώνουμε το φεστιβάλ, να το αναβαθμίζουμε συνεχώς και να ανανεώνουμε κάθε χρόνο το ραντεβού μας στο μαγευτικό Μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας.

Αυτό το καλοκαίρι όμως με την πανδημική κρίση που έχει προκύψει σε συνδυασμό με τους περιορισμούς που έχουν ανακοινωθεί, αλλά και το αίσθημα ευθύνης για την προστασία της δημόσιας υγείας, αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε στην υλοποίηση του φεστιβάλ, καθώς θα ήταν λίγες και μικρές οι δράσεις που θα μπορούσαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Το ραντεβού μας στη φύση λοιπόν ανανεώνεται για το καλοκαίρι του 2021, με την ελπίδα να είναι όλα διαφορετικά και να μπορούμε να προσφέρουμε και πάλι στους επισκέπτες μας την μοναδική εμπειρία του Wood Water Wild festival, όπως κάνουμε άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια! ???

#InspiredByNature

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης