• 19 Απριλίου 2024,

Επίσκεψη Μακάριου στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Α.Μ.Θ.

 Επίσκεψη Μακάριου στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Α.Μ.Θ.

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Α.Μ.Θ. επισκέφθηκε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του με τους τοπικούς φορείς.

Κατά την επίσκεψη, ενημερώθηκε από την Πρόεδρο του Κέντρου, κυρία Αν. Τζαμπαζλή και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και εκπρόσωπο του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας κ. Ιορδ. Αγγελιάδη για τις δράσεις, τις προοπτικές, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Εκτενώς συζητήθηκε η λειτουργία του Κέντρου στην εποχή του κορωνοϊού, με τις συνθήκες να είναι αναπόφευκτα προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα, τις δυσκολίες προφανείς, αλλά και τη βούληση απ’ όλους για προσφορά στον συνάνθρωπο, μεγάλη.

Ο κ. Λαζαρίδης εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στο Δ.Σ. και στους εργαζόμενους του Κέντρου, τους ευχαρίστησε θερμά για την τεράστια προσφορά τους εν μέσω της τόσο ιδιαίτερης σημερινής συγκυρίας και τους διαβεβαίωσε πως θα βρίσκεται διαρκώς κοντά τους, συμβάλλοντας από την πλευρά του με κάθε τρόπο στην εκπλήρωση των στόχων τους.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης