• 19 Απριλίου 2024,

Επίσκεψη στην Δήμαρχο

 Επίσκεψη στην Δήμαρχο

Τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου 2018, οι αθλητές Λευτέρης Παρασκευάς και Μάκης Καλαράς, οι οποίοι αγωνίζονται με έναν μοναδικό στόχο, που δείχνει την κοινωνική τους ευαισθησία. Οι δύο αθλητές στο πλαίσιο του προγράμματος «The lovevan», τρέχοντας και ποδηλατώνταςσε απόσταση 30 μαραθωνίων, στοχεύουν στην συγκέντρωση χρημάτων για την δημιουργία ενός Van, που θα λειτουργεί με σκοπό την παρασκευή γευμάτων που θα διανέμονται σε ευπαθείς ομάδες ανθρώπων αλλά και σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών, όπως περιπτώσεις καταστροφικής φωτιάς, πλημμύρας, σεισμών και όπου αλλού υπάρξει ανάγκη.
Θα διασχίσουν όλη την Ελλάδα, ξεκινώντας από την Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα και θα καταλήξουν στη Κρήτη, διανύοντας 1.260 χιλιόμετρα.
Η Δήμαρχος συνεχάρη τους δύο αθλητές γι αυτή την ξεχωριστή πρωτοβουλία και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Καβάλας στηρίζει την προσπάθειά τους, ευχόμενη καλή δύναμη στους δύο αυτούς ξεχωριστούς ανθρώπους για τον αγώνα τους.

Δελτίο τύπου

 

Διαβάστε επίσης