• 16 Απριλίου 2024,

Επίσκεψη του Διοικητή της Π.Υ. Καβάλας σε Μητροπολίτη και Δήμαρχο

 Επίσκεψη του Διοικητή της Π.Υ. Καβάλας σε  Μητροπολίτη και Δήμαρχο

Σήμερα 11 Nοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας Πύραρχο Κωνσταντίνο Πασχ. Δαδούδη, εθιμοτυπική επίσκεψη τόσο στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανο όσο και στον Δήμαρχο Καβάλας κ. Θεόδωρο Μουριάδη.

Στο πλαίσιο της συναντήσεως ο Σεβασμιότατος εξήρε το σημαντικότατο έργο των πυροσβεστών στην τοπική κοινωνία της Καβάλας. Επίσης, ευχήθηκε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει ο νέος διοικητής της Π.Υ. Καβάλας.

Από την πλευρά του ο Διοικητής της Π.Υ. Καβάλας υπογράμμισε το σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται από την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου τονίζοντας ότι οι πυροσβέστες θα είναι κοντά στην τοπική μας Εκκλησία, βοηθώντας όπως μπορούν σε αυτό το ευλογημένο έργο.

Στην συνέχεια ο Διοικητής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καβάλας.

Ο Δήμαρχος  τόνισε την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει η Π.Υ. Καβάλας προκειμένου η πόλις της Καβάλας μαζί με τους κατοίκους της (μια δύσκολη ρυμοτομικά πόλη) να αισθάνεται ασφαλής. Παράλληλα ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη συστηματικής εκγύμναση των πυροσβεστών. Για το σκοπό αυτό, κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Απόστολο Μουμτσάκη, θα παραχωρηθεί άμεσα ένα τμήμα των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου «Ανθή Καραγιάννη».

Τέλος, κατά τη διάρκεια της ίδιας συνάντησης, αποφασίστηκε να εκτελεστούν το επόμενο χρονικό διάστημα οι εργασίες τόσο για την αποκατάσταση της καθίζησης του εδάφους πλησίον του σημείου στάθμευσης των πυροσβεστικών οχημάτων, όσο και για την κατάλληλη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων του κτιρίου της Π.Υ. Καβάλας, προκειμένου να καταστεί περισσότερο λειτουργικό.

Από την πλευρά του ο Διοικητής της Π.Υ. Καβάλας υπογράμμισε και ο ίδιος την άριστη συνεργασία των δύο φορέων, δεσμεύτηκε στην συνέχιση αυτής της συνεργασίας, καθώς επίσης τόνισε  ότι οι πυροσβέστες θα είναι κοντά στην τοπική κοινωνία , βοηθώντας και παρέχοντας την βοήθειά τους σε κάθε πολίτη που τη χρειάζεται.

 

Καβάλα 11 Νοεμβρίου 2019

Ο   Δ ι ο ι κ η τ ή ς  Κων/νος Πασχ. Δαδούδης  – Πύραρχος

Διαβάστε επίσης