• 20 Απριλίου 2024,

Επιστολή διαμαρτυρίας για την οδό Φιλιππουπόλεως στη Νεάπολη (ΔΕΠΟΣ)

 Επιστολή διαμαρτυρίας για την οδό Φιλιππουπόλεως στη Νεάπολη (ΔΕΠΟΣ)

Συμπολίτισσα έστειλε στην ηλεκτρονική σελίδα της Πρωινής το ακόλουθο κείμενο για την οδό Φιλιππουπόλεως που είναι από καιρό κλειστή λόγω κατολίσθησης:

«Ιστορία που θα ήταν για γέλια, αλλά δυστυχώς είναι για κλάματα. Δεν φτάνουν τα προβλήματα με τον κορωνοϊο και την οικονομία έχουμε και το γνωστό πρόβλημα με την οδό Φιλιππουπόλεως στην περιοχή ΔΕΠΟΣ.Ο δρόμος είναι κλειστός με όλα τα ειδικά σήματα αναγκάζοντας τους κατοίκους σε ένα καθημερινό μαρτύριο.Το αστείο της ιστορίας είναι -σε ένα συμβούλιο που έγινε για το θέμα- ότι πάρθηκε επισήμως η απόφαση για το κλείσιμο του δρόμου που έχει κλείσει εδώ και τρεις τουλάχιστον μήνες. Θα υπενθυμίσουμε λοιπόν στον δήμαρχο Καβάλας το εξής: Θα έρθουν οι εκλογές και τότε τα πράγματα θα πάρουν το σωστό δρόμο τους.Εκτός και αν προτιμούν οι υπεύθυνοι να επισκεφτούν τον εισαγγελέα.Αυτά συμβαίνουν

στην πόλη μας σήμερα 3-8-2020. Υ.Γ Η δικαιολογία είναι ότι προστατεύουν τους κατοίκους από κινδύνους ενώ με την απόφασή τους αυτή τους εκθέτουν σε μεγαλύτερους (Πιθανή πυρκαγιά, περίπτωση ασθένειας, σεισμός κ.τ.λ που οι κάτοικοι δεν θα έχουν δρόμο διαφυγής)».

 

 

Διαβάστε επίσης