• 11 Μαΐου 2024,

Επιστολή για τους εποχιακούς του Δήμου Καβάλας

 Επιστολή για τους εποχιακούς του Δήμου Καβάλας

Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή συμπολίτισσας σχετικά με την διαδικασία επιλογής προσωπικού που εργάζεται εποχιακά στο Δήμο Καβάλας. Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Το Φθινόπωρο του 2015 έκανα αίτηση για το πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας. Η αίτησή μου έγινε δεκτή, προσελήφθηκα στον Δήμο Καβάλας, όπου εργάστηκα (τμήμα Προμηθειών) για χρονικό διάστημα 5 μηνών.

Η επιλογή μου έγινε αξιοκρατικά, λόγω των μεγάλων αναγκών που υπάρχουν τόσο σ΄ εμένα όσο και στην οικογένειά μου.

Ως εργαζόμενη του Δήμου Καβάλας έλαβα θετικά σχόλια πολλές φορές. Με αυτή την αφορμή ζήτησα να εργαστώ ένα δίμηνο ακόμη. Κίνητρο μου οι ανάγκες της οικογένειάς μου. Ο γραμματέας του Δήμου Καβάλας κ. Μπάμπης Δράκος πολλές φορές με άκουσε και μου υποσχέθηκε δίμηνη απασχόληση. Δυστυχώς ποτέ δεν τήρησε το λόγο του. Για όλα αυτά δηλώνω την διαμαρτυρία μου. Σήμερα, αφού ταλαιπωρήθηκα από πολλές υποσχέσεις και μεγάλα λόγια τους δηλώνω ότι δεν είμαι διατεθειμένη να αποδεχτώ εκ των υστέρων πρόταση απασχόλησης στον Δήμο. Αυτό οφείλεται στην μεγάλη απογοήτευση που αισθάνομαι και στην ψυχική ταλαιπωρία που υπέστη αφού για καιρό περίμενα τα λόγια τους να γίνουν πράξη.

Όσο για τη διαδικασία επιλογής των εποχιακά απασχολούμενων στον Δήμο Καβάλας (αυτούς που εργάζονται δίμηνα κ.λ.π.) κατάλαβα ότι δεν είναι καθόλου αξιοκρατική.

Έχει ο Θεός, θα βρω κάπου αλλού ότι ψάχνω.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ

Κάτοικος Καβάλας

Διαβάστε επίσης