• 19 Απριλίου 2024,

Επιστολή Ηλία Χάϊτα προς τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου

 Επιστολή Ηλία Χάϊτα προς τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου

Από τον συμπολίτη έμπορο κ. Ηλία Χάϊτα (φωτογραφία) λάβαμε την ακόλουθη επιστολή, η οποία έχει σχέση με τις εκλογές (σήμερα και αύριο) του Εμπορικού Συλλόγου κι απευθύνεται στα μέλη του: Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι. Μετά από 30 έτη παρουσίας μου στην αγορά της Καβάλας, όντας έμπορος 2ης γενιάς και έχοντας πάντα ενδιαφέρον για την επαγγελματική μας κοινότητα, πιστεύω ότι έφτασε η στιγμή να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τον Καβαλιώτικο Επιχειρηματικό Κόσμο.

Και βεβαίως, ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί ο στόχος μου αυτός ήταν να συστρατευθώ με την ομάδα του φίλου και συναδέλφου Β.Λεμονίδη:

«Ενωτική Κίνηση Εμπόρων». Ο οποίος έχει καταφέρει επί προεδρίας του πολλά επιτεύγματα για την αγορά μας με κυριότερο αυτό της «Λευκής Νύχτας», επιτυγχάνοντας την επιχειρηματική μας αναβίωση. Τα σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που συνοδεύουν την καθημερινότητά μας τα τελευταία δέκα χρόνια, έχουν επηρεάσει εμάς τους ίδιους, τις οικογένειές μας σε τέτοιο βαθμό, που μας διακατέχει πλέον η αγωνία, η ανασφάλεια, η απαισιοδοξία, ο οικονομικός και κοινωνικός μας μαρασμός. Ήρθε η ώρα, όλα αυτά να αλλάξουν!

Ήρθε η ώρα, να επανακτήσουμε τον δυναμισμό μας, το χαμόγελο και την αισιοδοξία που πάντα χαρακτήριζαν εμάς τους εμπόρους! Σας καλώ, να με τιμήσετε με τη ψήφο σας στις 14-15 Νοεμβρίου στις εκλογές του Ε.Σ.Κ., για να πραγματοποιήσουμε αυτούς τους στόχους όλοι μαζί!

Με τιμή Ηλίας Χάιτας

 

 

 

Διαβάστε επίσης