• 19 Απριλίου 2024,

Επιστολή Βασίλη Ξουλόγη στην Πρωινή

 Επιστολή Βασίλη Ξουλόγη στην Πρωινή

Από τον πρώην Δήμαρχο Παγγαίου και υποψήφιο στις προσεχείς εκλογές κ. Βασίλη Ξουλόγη λάβαμε την ακόλουθη επιστολή: Αγαπητοί μου. Στην ηλεκτρονική έκδοση (www.proininews.gr) της εφημερίδας σας, δημοσιεύσατε είδηση υπό τον τίτλο «Υποψήφια του Ξουλόγη με τον Φίλιππα Αναστασιάδη», αναφέροντας πως «ίσως να έγινε κάποιο λάθος από την πλευρά του πρώην Δημάρχου αφού η φωτογραφία της κ. Τσετίνη με τον σημερινό δήμαρχο δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες».

Κανένα λάθος, τουλάχιστον από την πλευρά μας. Η ανακοίνωση του ονόματος της κας Τσετίνη ως υποψήφιας έγινε σε απόλυτη συνεννόηση μαζί της και ενώπιον άλλων, αξιόπιστων προσώπων. Μπορούμε να υποθέσουμε τι μεσολάβησε, ώστε μια εβδομάδα μετά να εναγκαλιστεί τους απερχόμενους και να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της συναλλαγής. Το έχει ξανακάνει, άλλωστε, στο παρελθόν και σήμερα απλώς πιστοποιεί την υποκρισία του κ. Αναστασιάδη, ο οποίος μιλάει ξεδιάντροπα για «πολιτικό πολιτισμό», «έντιμο» και «καθαρό» εκλογικό αγώνα…

Με την ευκαιρία θα μου επιτρέψετε να υπενθυμίσω πως εμείς θα συνεχίσουμε να λέμε ΝΑΙ στην αξιοπρέπεια του πολίτη και ΟΧΙ σε οποιαδήποτε ανήθικη επιχείρηση εξαγοράς της κοινωνίας. Να είστε βέβαιοι ότι τον ερχόμενο Μάιο οι πολίτες του Δήμου Παγγαίου θα τελειώσουμε με τις παντός είδους πολιτικές και προσωπικές ιδιοτέλειες.

 

Ελευθερούπολη 18/02/2019

Με εκτίμηση

Βασίλης Ξουλόγης

 

Διαβάστε επίσης