• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες θα είναι σύντομα ο Θόδωρος Μαρκόπουλος αφού χθες ο Χρήστος Μέτιος του αφαίρεσε όσες στο παρελθόν του είχε εκχωρήσει. Ο λόγος είναι η έλλειψη μεταξύ τους συνεργασίας. Με τη δημοσίευση της απόφασης στην εφημερίδα της Κυβέρνησης οι αρμοδιότητες ακόμη και υπογραφής εγγράφων μεταφέρονται στον Κώστα Αντωνιάδη. «Αποτυχημένο» χαρακτήρισε τον κ. Μέτιο ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Είπε επίσης ότι θα βρίσκεται στο γραφείο του κανονικά, μέχρι τη λήξη της θητείας του. Ανακοίνωση καταγγελίας της πράξης Μέτιου από την παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη.

 

Πολύς κόσμος χθες το απόγευμα στην εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής με ομιλητή τον ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη. Εκτάκτως συνεδριάζει το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο για το νομοσχέδιο του ΤΕΙ και τις εξελίξεις στα διόδια της Παράκαμψης. Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες της αστυνομίας επί του περιστατικού ληστείας που έγινε το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Καρβάλη. Μάλλον αύριο αρχίζουν οι πρακτικές εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης.

 

Συγγενείς ασθενούς που δυστυχώς πέθανε στο Νοσοκομείο δημιούργησαν σοβαρό επεισόδιο εις βάρος θεράποντα ιατρού. Κοινή συνέντευξη τύπου το μεσημέρι Ιατρικού Συλλόγου, Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ και διοικητή του Νοσοκομείου. Την Παρασκευή συζητείται η επίκαιρη ερώτηση Παναγιωτόπουλου για τα κτίρια ΝΟΚ- ΟΘΑΚ. Οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης εξέδωσαν χθες ανακοινώσεις για την ημερίδα που έγινε το Σάββατο στην Παλιά Μουσική. Υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Βασίλη Ξουλόγη μεταπήδησε στο ψηφοδέλτιο Φίλιππα Αναστασιάδη.

 

Την Παρασκευή το πρωί ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος θα είναι στο Επιμελητήριο, σε συνάντηση με τους φορείς της αγοράς. Σε εκδήλωση της οργάνωσης ΝΔ στην Στουτγκάρδη ήταν την Κυριακή ο Γιώργος Καλαντζής. Σύλληψη αλλοδαπού επειδή αλίευσε μικρής διάστασης αχινούς. Οι αχινοί κατασχέθηκαν και επανήλθαν στη θάλασσα. Σε εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων βραβεύτηκαν παιδιά αστυνομικών που διακρίθηκαν την προηγούμενη εκπαιδευτική περίοδο. Από σήμερα στο ΤΕΙ 16 φοιτητές ξένων πανεπιστημίων, μέσω του προγράμματος Erasmus.

 

Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απέμειναν, είπε ο προπονητής του ΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης. Ένταση ανάμεσα σε παράγοντα του Νέστου και τον προπονητή του Κεραυνού Πέρνης σημειώθηκε στο ματς της περασμένης Κυριακής.

 

Διαβάστε επίσης