Επιστροφή στη δουλειά μετά από 5,5 μήνες

 Επιστροφή στη δουλειά μετά από 5,5 μήνες

Επέστρεψαν στα γραφεία τους το πρωί οι εκπαιδευτές υποψηφίων οδηγών του Νομού Καβάλας. Από σήμερα ή το αργότερο από αύριο, θα επανέλθουν και στα μαθήματα προς υποψηφίους οδηγούς.

Αυτό γίνεται μετά από πεντέμισι μήνες που τα γραφεία τους ήταν κλειστά. Δεν γίνονταν ούτε μαθήματα, ούτε εξετάσεις. Επανέρχονται σιγά-σιγά σε μία κανονικότητα.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αντώνης Μαστοράκης -εκπροσωπώντας τους συναδέλφους τους στο Νομό Καβάλας- εξήγησε ότι η πρώτη πληροφορία για την επαναλειτουργία των γραφείων τους (όπως καιρό διεκδικούσαν και πίεζαν) έγινε γνωστή το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής:

«Το μάθαμε από την εκπομπή του Ευαγγελάτου στην τηλεόραση. Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε Αφού το είπε ο Ευαγγελάτος, το πιστέψαμε και λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε και από τον Υπουργό κ. Χαρδαλιά» είπε ο κ. Μαστοράκης.

Συμπλήρωσε ότι η κοινή υπουργική απόφαση που τους αφορά χρειάζεται διευκρινίσεις καθώς υπάρχουν κενά. Για τις θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις αλλά και τη διαδικασία των self test που πρέπει να κάνουν και οι ίδιοι ως εκπαιδευτές αλλά κυρίως οι μαθητές. Δηλαδή οι υποψήφιοι οδηγοί.

Ο κλάδος ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα μίας και πριν το διάστημα όπου εφαρμόστηκαν τα μέτρα για την πρόληψη του κορωνοϊού υπήρχαν πάλι προβλήματα. Ουσιαστικά στο χώρο τους τίποτα δεν λειτουργούσαν σωστά.

Ελπίζουν τώρα που επανήλθαν στη δουλειά, να επανέλθουν όλα όσα την αφορούν γρήγορα και οριστικά.

Διαβάστε επίσης