Επιτέλους καλοκαίριασε …

 Επιτέλους καλοκαίριασε …

Όπως φαίνεται το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα είναι το πρώτο ορίτζιναλ Σαββατοκύριακο του φετεινού καλοκαιριού αφού θα έχουμε θερμοκρασίες πάνω απο τους 32 βθαμούς με θερμές αέριες μάζες απο την Γαλλία και μια καλοκαιρινή και γνωστή στα δικά μας μέρη άπνοια.

Η άπνοια είναι επακόλουθο της άνοιας.

Η άνοια προκαλεί άπνοια και μας βυθίζει.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει να μας πει ο ΣΦΑΟΚ με την επιστολή που έστειλε προχθές στα ΜΜΕ και κάνει κριτική στον Ερασιτέχνη οχι μόνο για την φετεινή χρονιά που θα τρέξει την ομάδα, αφού δεν βρέθηκε χορηγός, αλλα και για τις επιλογές προηγούμενων χρόνων που διατηρήσανε την ομάδα στις Ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Συμφωνώ οτι όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος αλλα στην περίπτωση αυτή η κριτική σας είναι άδικη αφού οι χορηγοί που έδωσαν στην ομάδα και χρόνο και χρήμα έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν.

Η αποτυχία της ομάδας δεν είναι αποκλειστικά δική τους ευθύνη και μια συγκυρία καταστάσεων είχαν σαν αποτέλεσμα να χαθεί άλλη μια χρονιά.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να νιώθει περισσότερο ΑΟΚ απο κάποιον άλλο ακόμα και αν έχει στην πλάτη χιλιάδες χιλιόμετρα ακολουθώντας την ομάδα σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια όπως συμβαίνει με τα  μέλη του ΣΦΑΟΚ.

Ο Ερασιτέχνης για φέτος ήταν μια αναγκαστική επιλογή αφού στην διορία που δόθηκε δεν εμφανίστηκε ουδείς για να αναλάβει την ομάδα.

Αυτό σημαίνει οτι ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ μπαίνει μπροστά προκειμένου να μην διαλύσει η ομάδα , γιατί υπάρχει πάντα και αυτό το ενδεχόμενο.

Είναι γνωστό οτι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και αν αυτή την καλύτερη επιλογή την έχουν τα παιδιά του ΣΦΑΟΚ ιδού πεδίον μάχης λαμπρόν.

Τα λόγια είναι εύκολα ιδίως όταν τα λες χωρίς κόστος.

Γιατί ο ΣΦΑΟΚ δεν έφερε έναν επενδυτή με λεφτά να φτιάξει μια σούπερ όμαδα που πάει τρένο στην Football League ;

Οταν απορρίπτεις κάτι έχεις και κάτι άλλο να αντιπροτείνεις.

Ο ΣΦΑΟΚ με την ανακοίνωση που έβγαλε προχθές μόνο απορρίπτει και δεν έχει τίποτα να προτείνει προκειμένου η ομάδα να ζήσει τις καλύτερες μέρες που όλοι θέλουμε.

Η κριτική είναι εύκολη.

Το θέμα είναι ποιός μπορεί και θέλει να αναλάβει δράση προκειμένου να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Στη ΜΥΚΟΝΟ η Κατερίνα η Καινούργιου βολτάρει με τα καυτά τα σορτσάκια προκειμένου να τσιμπήσει κανά αρσενικό γιατί το κορίτσι έχει μαράζι και θέλει να ερωτευτεί.

Το κορίτσι είναι σε μια φάση που θέλει να δώσει και να πάρει.

Κυρίως να δώσει γιατί τόσους μήνες στην αδράνεια έχει μαζέψει πολύ πράγμα.

Πάντως όταν η Καινούργιου βρεί άντρα θα πρέπει να το πανυγηρίσουμε ανάλογα γιατί η γυναίκα το παλεύει μήνες τώρα.

Μετά τον χωρισμό της απο τον Σταθοκωστόπουλο το μικρό όνομα του οποίου είχε κάνει τατουάζ στο χέρι και το κάλυψε με ένα περιστέρι ψάχνει να βρεί τον επόμενο έρωτα ο οποίος προσδοκά οτι θα είναι ο μεγάλος και θα την οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η συμφωνία και το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης οδηγεί γρήγορα στην πλήρη άρση των capital controls αφού πλέον δεν υπάρχει ο κίνδυνος πισωγυρίσματος.

Με το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης είναι αυτό που λέμε “καθάρισε η μπουγάδα”.
Πάντως ο Τσίπρας στο υπουργικό συμβούλιο που συγκάλεσε προχθές δήλωσε στους υπουργούς οτι η συμφωνία αυτή που έγινε πρόσφατα στο Λουξεμβούργο δεν είναι το τέλος της κρίσης αλλα επιτέλους μετά απο 7 χρόνια ανοίγει ο δρόμος για την έξοδο της χώρας απο τα μνημόνια και την οικονομική κρίση.

Μακάρι να είναι έτσι και μπορεί να είναι έτσι αλλά ο δρόμος φοβάμαι οτι θα είναι μακρύς .

Μπορεί να μην δυσκολέψει περισσότερο αλλά σίγουρα θα είναι μακρύς.

Τις καλύτερες δηλώσεις μέχρι σήμερα απο παίκτη που έχει αποχωρήσει απο το SURVIVOR τις έχει κάνει ο Χρανιώτης που είπε τα πράγματα με το όνομα τους.

Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και όσο ήταν μέσα σε αυτό ο Χρανιώλας έκανε τις καλύτερες δηλώσεις γιατί ήταν ο παίκτης που είχε το πιο καθαρό μυαλό.

Παραμιλάει όλη η Ψαρού απο την παρουσία της συζύγου του ΤΟΤΤΙ Ίλαρυ που είναι σκέτη κόλαση.

Εγώ σας τα έχω γράψει εδώ και μέρες γιατί το κορίτσι αυτό είναι στην κυριολεξία κόλαση.

Λοιπόν αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύπουλοι είναι και ύποπτοι.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά μας και σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει.

Να έχετε το νού σας , τα μάτια σας 54 και να μην χάνετε την πίστη και την καλή σας ψυχολογία ειδικά όλοι εσείς που είστε παίκτες ψυχολογίας.

Τα επόμενα 24ωρα θα ανέβει περισσότερο η θερμοκρασία και χρειάζεται ψυχραιμία και να ρίξουμε λίγο τους ρυθμούς.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης