Τάσος Ιωαννίδης στους 93,7: « Εχει μεγάλη θέληση η Κατερίνα Λαφτσή»

 Τάσος Ιωαννίδης στους 93,7: « Εχει μεγάλη θέληση η Κατερίνα Λαφτσή»

Για την επιτυχία της Κατερίνας Λαφτσή στα 100μ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου στην Πάτρα και όχι μόνο, μίλησε στους 93,7 ο πρόεδρος του ΟΚΑ «Φίλιππος» Τάσος Ιωαννίδης.    Τόνισε ότι η Κατερίνα βρίσκεται αυτή την εποχή σε πολύ υψηλή αγωνιστική διάθεση.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Μιλήστε μας για την παρουσία της Κατερίνας Λαφτσή στην Πάτρα;

Απάντηση: Η Κατερίνα έκανε μια πολύ καλή εκπροσώπηση στο Πανελλήνιο της Πάτρας.  Στην προκριματική σειρά μπορεί να βγήκε 3η θέση άλλα έκανε ένα πολύ καλό χρόνο με 11.90  που αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα της Καβάλας. Επίσης είναι η 5η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην κατηγορία των νεανίδων στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να το τονίσουμε. Η Κατερίνα βρίσκεται σε πολύ υψηλή αγωνιστική διάθεση.

Μπροστά μας έχουμε πολλές σπουδαίες διοργανώσεις όπως είναι το Βαλκανικό πρωτάθλημα εφήβων- νεανίδων που φέτος θα γίνει στη Ρουμανία.

Θα πάρει μέρος στα 100 και στα 200μ.  Επίσης θα συνεχιστεί  η φετινή της παρουσία με το πρωτάθλημα εφήβων- νεανίδων στην Κατερίνη.

Ακόμη στα τέλη Ιουλίου  έχουμε το πρωτάθλημα νέων στη Λάρισα.

Ερώτηση: Μιλάμε για ένα αυθεντικό ταλέντο που προέρχεται μάλιστα από αθλητική οικογένεια.

Απάντηση:  Ο πατέρας της Ανδρέας Λαφτσής ήταν τερματοφύλακας.  Σίγουρα προέρχεται από αθλητική οικογένεια αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι η θέληση που έχει,  είναι αυτό που αγαπάει περισσότερο και το κάνει πάρα πολύ καλά. Προπονήτρια της είναι η Δέσποινα Αντωνιάδου που φυσικά είναι και προπονήτρια του συλλόγου.   Είναι πολύ κοντά μαζί της, την ακολουθεί εδώ και αρκετά χρόνια.

Πήγαν όλα κατά ευχή στην Πάτρα.  Κανονικά  για μένα η Κατερίνα έπρεπε να τρέξει στην 2η τελική σειρά ενώ τελικά έτρεξε στην 1η.  Πέρα από αυτό το 11.99 είναι πολύ καλός χρόνος.

Επίσης η 7η θέση ήταν και αυτή με 11.99.

Περιμέναμε ότι θα έχει ένα καλό πλασάρισμα. Η Κατερίνα έδειξε όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι είναι έτοιμη να κάνει την υπέρβαση της. Δούλεψε πάρα πολύ και το αξίζει.   Έδινε και Πανελλαδικές εξετάσεις τις προηγούμενες μέρες. Να μη το ξεχάσουμε αυτό. Μετά τις Πανελλαδικές ήρθε αμέσως το Πανελλήνιο. Παρόλα αυτά έδειξε ότι δεν πτοείται, είναι μια καλή μαθήτρια και μια σπουδαία αθλήτρια.

Τις ευχόμαστε να είναι ο δρόμος πάντα στρωμένος με επιτυχίες. Είμαι υπερήφανος για την Κατερίνα αλλά και για όλα τα παιδιά που έχουμε στο κλασσικό αθλητισμό της Καβάλας.

Ερώτηση: Ετοιμάζεται ο «Φίλιππος» και για τις υπόλοιπες διοργανώσεις του καλοκαιριού;

Απάντηση: Εχουμε το Σαββατοκύριακο που έχουμε το Πανελλήνιο παίδων- κορασίδων.   Εκεί θα έχουμε μια αρκετά μεγάλη αποστολή με 11 αθλητές- αθλήτριες και 4 συνοδούς- προπονητές.  Τη μεγαλύτερη που έχουμε έως τώρα σε τέτοια διοργάνωση.

Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα.   Θα έχουμε μαζί μας και κάποιους Παμπαίδες όπως τον Θανάση Ιωαννίδη που θα κάνει σφαίρα.  Επίσης στο ίδιο αγώνισμα τη Γεωργία Φλώρου. Ακόμη τη Μερσεντόγλου, τη Γκρούνοβα,  την Παντέζου, την   Γερουσίδου.

Επίσης σκυταλοδρομίες 4Χ100, 4Χ00.   Μετά το Παίδων- Κορασίδων, έχουμε μετά το Εφήβων- Νεανίδων όπου θα πάρει μέρος η Λαφτσή και κατόπιν θα έχουμε στην Καβάλα το πρωτάθλημα Παμπαίδων- Παγκορασίδων για 2η συνεχόμενη χρονιά.   Μας το δίνει ο ΣΕΓΑΣ για 2η συνεχόμενη χρονιά  ενώ ο Δήμος Καβάλας έχει σκύψει πάνω από τα προβλήματα του κλασσικού αθλητισμού. Μπορούμε επιτέλους να έχουμε Πανελλήνια πρωταθλήματα στην πόλη μας που τα είχαμε ανάγκη εδώ και πολλά χρόνια.  Είχαμε μείνει πολύ πίσω. Έρχονται και τα «Δαβιτζόγλεια», ένας πολύ μεγάλος αγώνας.

Από το «Φίλιππο» θα έχουμε σίγουρα εκπροσώπηση και στα «Δαβιτζόγλεια».  Μακάρι ο στίβος της Καβάλας να ανεβαίνει συνεχώς και να έχουμε διακρίσεις σε σπουδαίους αγώνες.

 

 

 

Διαβάστε επίσης