• 6 Μαΐου 2024,

Επιτυχίες των χορευτών της σχολής “Βest Dance Kavala” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Αθήνα

 Επιτυχίες των χορευτών της σχολής “Βest Dance Kavala” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  στην Αθήνα

Με πολύ μεγάλη επιτυχία επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στης 10 Φεβρουαρίου στην Αθήνα η σχολή χορού “Best Dance Kavala”. Ζευγάρια και κορίτσια που χόρεψαν solo κατάφεραν να διεκδικήσουν 25 μετάλλια!

Συγχαρητήρια στις Γαλέτσα Στρατούλα – 5 χρυσά και 1 αργυρό, Δημητριάδου Φίλια – 1 χρυσό 2 αργυρά και 4 χάλκινα, Σκάκια Κατερίνα – 1 χρυσό 3 αργυρά και 2 χάλκινα και Κυράτσου Εβελίνα – 1 αργυρό και 2 χάλκινα

Συγχαρητήρια και στα ζευγάρια μας, Αλέξανδρο Σαουλίδη – Andreea Alexandra Orha που για 1η χρονιά χόρεψαν στη κατηγορία ενηλίκων (19 ετών και πάνω) κατέλαβαν τη 2η θέση, Βασίλειο Γαλέτσα – Andra Keri στη κατηγορία youth (16-18 ετών) την 3η θέση και για την Λίλα Καρτάλη και Κων/ντίνο Κρατήρα στην κατηγορία junior 2 (12-15 ετών) την 1η θέση.

Τα δύο καλύτερα ζευγάρια εκπροσωπούν  την χώρα τους σε Πανευρωπαικούς και Παγκόσμιους αγώνες.

Επομένως: τα ζευγάρια  Αλέξανδρος Σαουλίδης – θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα τον Μάιο στο Παρίσι και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Οκτώβριο στη Μόσχα, και η Λίλα Καρτάλη – Κωνσταντίνος Κρατήρας θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Οκτώβριο, στη Τουρκία στη πόλη Άγκυρα.

Ακόμα μια φορά η σχολή απέδειξε ότι είναι από τις καλύτερες σχολές στην Ελλάδα και μεγαλύτερη δύναμη στην Καβάλα! Αποστολή και χρέος της σχολή μας είναι να ανανεώνεται και να ανταποκρίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα στις απαιτήσεις του χορού με τη βοήθεια των έμπειρων και καταξιωμένων δασκάλων της. Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν καθώς και τα παιδιά για την προσπάθεια και την αφοσίωσή τους!

Διαβάστε επίσης