• 23 Φεβρουαρίου 2024,

Επιτυχημένη παρουσία του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας σε αγωνιστικό τριήμερο στο Ωραιόκαστρο (φωτογραφίες)

 Επιτυχημένη παρουσία του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας σε αγωνιστικό τριήμερο στο Ωραιόκαστρο (φωτογραφίες)

Στις 9, 10 και 11 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο προκριματικό πρωτάθλημα ΕΤΑΒΕ και το 1ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα εγχρώμων ζωνών στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Σε αυτό το επιτυχημένο γεγονός συμμετείχαν 1400 αθλητές από όλη την Βόρεια Ελλάδα, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους στα Τερέν του Ταεκβοντό, με τον σύλλογο Α.Σ. Ταεκβοντο Καβάλας να εντυπωσιάζει με την παρουσία του, αποστέλλοντας 16 αθλητές.

Ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας δικαιολογημένα αισθάνεται υπερήφανος από την συγκομιδή των δεκαπέντε (15) μεταλλίων στους αγώνες που οι κατακτήσεις τους, δικαιώνουν τις προσδοκίες του Δάσκαλου Χάρη Παλτόγλου, των ίδιων των αθλητών και των οικογενειών τους.

Τα μετάλλια του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας στο 1ο Διασυλλογικό Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ, κατέκτησαν οι εξής αθλητές και αθλήτριες:

Χρυσό μετάλλιο 

Λαζάρου Σοφία

Ιακωβίδης Θεόδωρος

 

Αργυρό μετάλλιο 

Ευμορφοπούλου Αθανασία

Λάιος Μιλτιάδης

Μαρκοπούλου Αναστασία

Τριανταφυλλίδου Δήμητρα

Τριανταφυλλου Αναστασία

 

Χάλκινο μετάλλιο

Βαρδαβούλιας Άγγελος Μιχαήλ

Παλτόγλου Βασιλική Βαρβάρα

Παπαδόπουλος Νικόλαος

Τζίκος Αθανάσιος

 

Σημαντικός ήταν ο αγώνας του αθλητή Λάιου Βασίλειου, που δυστυχώς δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση.

Τα μετάλλια του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας στο 1ο  διασυλλογικό πρωτάθλημα εγχρώμων ζωνών, κατέκτησαν οι εξής αθλητές και αθλήτριες:

Χρυσό μετάλλιο

Γλάβινας Δημήτριος

Κιλιακώβου ευθύμιος

Mηλίγκας Θωμάς

 

Αργυρό μετάλλιο

Χριστοφιδέλη Παναγιώτα

 

Μεγάλη η συμμετοχή και η απόδοση του συλλόγου, κάτι που επισημαίνει ο προπονητής Παλτόγλου Χάρης, εκφράζοντας υπερηφάνεια για το ρεκόρ συμμετοχών σε αυτόν τον αγώνα.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης