• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Επιβάτες του Azamara Quest έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην Καβάλα

 Επιβάτες του Azamara Quest έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην Καβάλα

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής μπήκε στο κεντρικό λιμάνι, όχι πρώτη φορά φέτος, το κρουαζιερόπλοιο «Azamara Quest».

Η συγκεκριμένη άφιξη του ήταν η τελευταία για το 2023. Άλλωστε η σεζόν σιγά σιγά τελειώνει. Οι επιβάτες του πλοίου επέλεξαν οι περισσότεροι να βγουν από αυτό. Αμερικανοί και Εγγλέζοι. Αποφάσισαν να περπατήσουν στο κέντρο της πόλης.

Με τον κατάλληλο και καλοκαιρινό εξοπλισμό, συνήθως με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι. Κινήθηκαν στον Άγιο Νικόλαο. Στην Ομόνοια. Στην παραλία και φυσικά στην Παναγία (με προορισμό το Φρούριο). Κάποιοι άλλοι μετείχαν στις γνωστές εκδρομές. Με λεωφορεία στη Ξάνθη και στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων.

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε δείχνει μια άλλη διαδικασία. Επιβάτες ενημερώνονται από οδηγούς Ταξί για μικρές διαδρομές και εκδρομές. Όλοι τους ήξεραν τι ζητούσαν. Στα χέρια τους κρατούσαν φυλλάδιο της εταιρίας με περιοχές κοντά και μέσα στην Καβάλα που θα μπορούσαν να επισκεφθούν.

Με τα Ταξί κάποιοι επισκέφθηκαν ακόμη και τους Αμμόλοφους! Άλλοι αρκέστηκαν σε μια βόλτα στο κέντρο. Γενικά αυτή η επίσκεψη του κρουαζιερόπλοιου ήταν από τις πιο χρήσιμες για την Καβάλα, για την περιοχή. Για την τοπική οικονομία.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το υπόλοιπο πρόγραμμα αφίξεων κρουαζιερόπλοιων. Τον Οκτώβρη θα έρθουν συνολικά 8 πλοία. Στις 16 και 23 Οκτώβρη το λιμάνι θα έχει ταυτόχρονα δύο κρουαζιερόπλοια. Το φετινό πρόγραμμα τελειώνει τον Νοέμβρη με ακόμη 3 αφίξεις. Δύο φορές, το Νοέμβρη, θα μας επισκεφθεί το Riviera.

Διαβάστε επίσης