• 26 Απριλίου 2024,

ΕΠΣΚ: Σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

 ΕΠΣΚ: Σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Πραγματοποιούνται σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου στην ΕΠΣΚ.   Δυο παρατάξεις διεκδικούν τη νέα διοίκηση. Είναι η παράταξη του μέχρι πρότινος προέδρου κ. Μπάμπη Ευσταθιάδη και η παράταξη του μέχρι πρότινος μέλους του Δ. Σ κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου. Ακόμη θα υπάρχει και ένα τρίο, ενιαίο ψηφοδέλτιο που θα μπορεί κάποιος να ψηφίσει υποψηφίους και από τις δυο παρατάξεις.

Ο προεκλογικός αγώνας ήταν σκληρός ανάμεσα στις δυο παρατάξεις. Τώρα ήρθε η ώρα  των σωματείων να αποφασίσουν με τη ψήφο τους. . Περίπου 60 σωματεία έχουν δικαίωμα ψήφου στις σημερινές εκλογές. Οι δυο παρατάξεις έχουν καταθέσει την Τρίτη που μας πέρασε τα πληρεξούσια που είχαν στα χέρια τους. Οι υποψήφιοι και από τις δυο παρατάξεις φυσικά και έχουν ανακοινωθεί τις προηγούμενες μέρες. Η Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας».

Η σημερινή διαδικασία έχει έως εξής.

  1. Δήλωση της εκτελεστικής επιτροπής ΕΠΣΚ, ότι η έκτακτη γενική συνέλευση έχει συγκληθεί και συγκροτηθεί , σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ.
  2. Ανάγνωση και επικύρωση πληρεξούσιων αντιπροσώπων για τη διαπίστωση απαρτίας.
  3. Εκλογή προέδρου Γενικής Συνέλευσης για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.
  4. Εκλογή τριών γραμματέων για την τήρηση πρακτικών της Γ.Σ.
  5. Έγκριση της ημερήσιας διάταξης.
  6. Επικύρωση των πρακτικών της προηγούμενης γενικής συνέλευσης.
  7. Ορισμό τριών (3) ψηφολεκτών εφορευτικής επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο (30) του καταστατικού της ΕΠΣΚ.
  8. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη έντεκα (11) τακτικών και έντεκα (11) αναπληρωματικών μελών για την Εκτελεστική Επιτροπή (πρώην Δ.Σ.)
  9. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη τριών (3) τακτικών και τριών (3) αναπληρωματικών μελών για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

 

Εάν δεν υπάρχει απαρτία, η Γενική Συνέλευση χωρίς άλλη πρόσκληση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, δηλαδή Σάββατο 12 Αυγούστου 2017, στον ίδιο τόπο και ώρα 10:00 π.μ. με τα ίδια θέματα.

 

Κάθε σωματείο εκπροσωπείται στη Γενική Συνέλευση από ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό αντιπρόσωπο.

 

Οι αντιπρόσωποι με τους αναπληρωτές τους ορίζονται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των σωματείων το οποίο εκπροσωπούν.

 

 

Κάθε αντιπρόσωπος μπορεί να εκπροσωπήσει μόνο ένα σωματείο.

 

Υπενθυμίζεται ότι: α) για να έχει δικαίωμα ψήφου ο αντιπρόσωπος πρέπει το σωματείο που αντιπροσωπεύει να τακτοποιηθεί ταμειακά μέχρι και προ της έναρξης της Γενικής Συνέλευσης. β) Προπονητές, διαιτητές και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να εκπροσωπήσουν σωματείο της Ένωσης.

 

Σημειώνουμε ότι η κάλπη θα κλείσει στη 13.00 μ.μ και θα αρχίσει στη συνέχεια η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

Διαβάστε επίσης