• 8 Μαΐου 2024,

Έρχεται ο Νοέμβρης και φέρνει τις πρώτες σοβαρές Φθινοπωρινές βροχές

 Έρχεται ο Νοέμβρης και φέρνει τις πρώτες σοβαρές Φθινοπωρινές βροχές

Μπορεί ανήμερα της 28ης του Οκτώβρη όλοι να ήταν έξω και να μην έπεφτε καρφίτσα σε καφέ και ταβέρνες αλλά όπως καταλαβαίνετε με αυτά τα «ξεσπάσματα εξόδου» δεν σώνεται η παρτίδα.

Το θέμα είναι να υπάρχει μία σχετική κίνηση και τις καθημερινές και όχι μόνο αργίες και Εθνικές επετείους.

Η ακρίβεια σε όλα τα επίπεδα έχει μουδιάσει τον κόσμο που προσπαθεί σε ένα μικρό πλέον οικονομικό προϋπολογισμό να τα χωρέσει όλα !

Δεν γίνεται …

Και αυτοί που κάνανε την υπέρβαση και βγήκανε ανήμερα της 28η του Οκτώβρη να ξέρετε ότι από κάπου αλλού τα κόψανε.

 

Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος και είμαστε πολύ τυχεροί που η καλοκαιρία αυτή φαίνεται να συνεχίζεται και τις πρώτες ημέρες του Νοέμβρη.

 

Με 200.000 ρουκέτες η Χεζμπολάχ στις αποθήκες της αν μπει στον πόλεμο της Γάζας καταλαβαίνετε ότι θα υπάρχει θέμα για το Ισραήλ που θα έχει εκτός από τους εξτρεμιστές της Χαμάς να αντιμετωπίσει και έναν ακόμα υπολογίσιμο αντίπαλο.

 

Σε ηλικία 53 ετών πέθανε ο γνωστός Μάθιου Πέρι ο οποίος τα τελευταία χρόνια έδινε μεγάλη μάχη για να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Για τον λόγο αυτό είχε ξοδέψει και αρκετά εκατομμύρια σε κέντρα απεξάρτησης αλλά τελικά όπως αποδείχθηκε δεν κατάφερε να το νικήσει το θηρίο.

 

Εξομολόγηση του Γιώργου Πολυχρονίου για τον χωρισμό του από την Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

«Ήταν σα να με χτύπησε σεισμός 10 ρίχτερ».

Εδώ που τα λέμε και η Μάγκυ δεν ανήκει στις γυναίκες που ξεπερνιούνται εύκολα.

 

Είναι φοβερά αυτά που συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όλοι θέλουν και παλεύουν (;) για την ενότητα του κόμματος στις δηλώσεις τους αλλά στην πράξη κάνουν τα πάντα για να το διαλύσουν.

 

Η αλλαγή της ώρας μας έβαλε σε μία  πιο χειμερινή διάθεση αφού πλέον από τις 5:30 το απόγευμα θα πέφτει βαθύ σκοτάδι.

 

Ξεχάσαμε  τις προηγούμενες ημέρες, αναφερόμενοι στις ελληνικές επετειακές ταινίες για την επέτειο της 28ης του Οκτώβρη, την επίσης πολύ καλή ταινία της  Finos Film «Οι άνθρωποι που μίλησαν με τον θάνατο» με Γιάννη Φέρτη , Μάνο Κατράκη, Ζωή Λάσκαρη και Χρόνη Εξαρχάκο.

Πολύ δυνατή με δυνατές ερμηνείες.

 

Φαίνεται ότι προς το τέλος της εβδομάδας θα τα μαζέψουμε τα τραπεζάκια που έχουμε έξω αφού προβλέπονται οι πρώτες σοβαρές Φθινοπωρινές βροχές.

Θα δούμε ..

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης